fakti.bgАко продуктът е качествен и е в правилното съотношение, той

...
fakti.bgАко продуктът е качествен и е в правилното съотношение, той
Коментари Харесай

Замръзва ли зимната течност за чистачки

fakti.bg

Ако продуктът е първокласен и е в вярното съответствие, той няма да замръзне. Сега обаче ще ви разкажем за различен проблем, който постоянно се бърка със замръзването на течността за чистачки.

Когато притежателят на автомобила употребява естествена зимна течност за чистачки, малко хора са наясно с това, че красивият наследник или зелен цвят на течността, в действителност не е нейното лично оцветяване.

Т.нар. зимна течност за чистачки се състои изопропилов алкохол и вода. Цвят придава багрило, особено добавено към състава при производството на продукта. И тъкмо този оцветител не е потребен за системата.

Ясно е, че не цялата течност доближава до стъклото. Малка част от нея остава в дюзите по системата. Водата и изопропиловият алкохол рано или късно ще се изпарят, само че частиците на багрилото - не!

Отново и още веднъж процесът се повтаря и с течение на времето пластът от утаен оцветител пораства. В последна сметка дебелината му става толкоз забележителна, че съвсем изцяло запушва дребните отвори на дюзите.

Коварността на сходна нередовност през зимата е, че лидерът стартира да мисли, че дюзата е замръзнала и се пробва да разтопи въображаемия лед по някакъв метод, само че е невероятно с топлота да се реши гореописаният проблем. Той може да бъде решен с промивка на системата с чист алкохол.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакти
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР