Фактът на биологичен тероризъм от Украйна срещу децата на Луганската

...
Фактът на биологичен тероризъм от Украйна срещу децата на Луганската
Коментари Харесай

Украйна опита да зарази деца с агресивен щам на азиатска туберкулоза ВИДЕО

Фактът на биологичен тероризъм от Украйна против децата на Луганската национална република е регистриран още през 2020 година Това съобщи Ирина Яровая, съпредседател на Комисията за парламентарно следствие на активността на американските биологични лаборатории на територията на Украйна, в четвъртък, 5 май, по време на съвещание на първия съвещателен съвет към тази комисия.

Яровая сподели, че са се пробвали да заразят учениците от едно от учебните заведения в Луганската национална република с най-агресивния вариант на азиатска туберкулоза. Според Ирина Яровая неидентифицирани хора са разпръснали подправени банкноти на територията на учебното заведение. Фрагмент от речта на Яровая е оповестен от TG канала Duma TV.

„ Започнахме да организираме проучвания на тези банкноти, употребявайки технологии с три равнища на дълбочина на проучване, в това число тези, които са приети за най-надеждните в света. И даже най-фините изследвания, които са свързани с оптималното отмиване от тези банкноти, тяхното авансово разчистване преди събиране, удостоверяват, че на повърхността им има азиатски вариант на туберкулоза “, сподели Ирина Яровая, отбелязвайки, че този вариант е най-агресивен, има висока вирулентност, висока устойчивост към антибиотици и оптималната леталност.

„ Това е един от образците за 2020 година, който изцяло удостоверява какво е модерното лице на украинските управляващи и дейностите на тези експерти, които са делегирани на територията на Украйна от Съединените щати и какви са разработките, които се ползват в 30 лаборатории на територията на Украйна са ориентирани “, сподели Ирина Яровая.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР