Фактът, че световният номер 1 в тениса няма да може

...
Фактът, че световният номер 1 в тениса няма да може
Коментари Харесай

Потвърдено: Не съвсем 3 години! Ноле може и да играе на AO по-скоро

Фактът, че международният номер 1 в тениса няма да може да играе на първото за годината съревнование от Големия шлем - Australian Open, бе подсилен и от още един доста сериозен удар по него - наказването за 3 години да не може да посещава страната.
Това автоматизирано значеше, че няма да може да вземе присъединяване в шампионата и за идващите години, с което и фантазията му да завоюва 4-те шампионата от Големия шлем в една година евентуално щеше да почине, защото все още Ноле е на 34 години.
Министър-председателят на Австрания Скот Морисън обаче призна, че в действителност Джокович ще може да влезе и по-рано в страната, само че с цел да се случи това, би трябвало да са налице... " верните условия ", както се изрази самият той.

" Наказанието е за интервал от три години, само че има опция да се върне и по-рано при верните условия и това ще бъде премислено по-напред във времето " - съобщи Скот Морисън в изявление за австралийското радиоя 2GB.
Законът на Австралия в реалност разрешава наказването да бъде анулирано заради " непреодолими " или " състрадателни " аргументи. А това би разрешило на Джокович да играе на шампионата още през идната година. Какъв пък бе ?
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР