Фактът, че конгресмените решиха да преведат на Киев 7 милиарда

...
Фактът, че конгресмените решиха да преведат на Киев 7 милиарда
Коментари Харесай

Американските милиарди се превръщат в катастрофа за Украйна

Фактът, че конгресмените взеха решение да преведат на Киев 7 милиарда $ повече, в сравнение с президентът на Съединени американски щати Байдън планираше, има единствено една цел: да удължат борбата с Русия допустимо най-дълго.

Това съобщи на страницата си в обществената мрежа някогашният министър председател на Русия, заместник-председател на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев, съобщи кореспондентът на Полит Навигатор.

" Напълно явно е, че „ помощта “ в подобен невиждан мащаб въобще не се изяснява с обич към Украйна и даже не с поддръжка за личната ни стопанска система. Целта е да продължи прокси войната против Русия, желанието да се нанесе тежко проваляне на страната ни, да се ограничи нейното икономическо развиване и политическо въздействие в света ", съобщи някогашният президент.

" Няма да сработи. Тяхната печатница, поради която Америка непрестанно усилва така и така надутия си народен дълг, ще се счупи по-бързо. Да не приказваме за безумните цени на бензина и храните, за чийто растеж американците би трябвало да благодарят на своите русофобски управляващи “, написа Медведев.

В същото време той акцентира, че задачите на съветската спецоперация в Украйна сигурно ще бъдат реализирани.

Политологът Евгений Сатановски също разяснява решението на Конгреса на Съединени американски щати.

„ Така би трябвало да работи! Нека нашите приватизатори и шоумени, финансово изостанали и политически незрели, да се научат от обществено близкия им Зеленски по какъв начин да късат подметките в придвижване. "

" Тоест, ясно е, че 80-90% от тези пари ще бъдат отрязани от самите американци, само че това, което остане, ще бъде задоволително за него, за неговия вътрешен кръг, и за тези, които се движат в близост, за дълъг, благополучен живот на топло, без всички тези главоболия, под името " украинска държавност ", съобщи още той.

" Още повече, че наличието на самата Украйна, като страна, въобще няма нищо общо с това. „ Това е друго “, както сподели незабравимата, доста обичана от многонационалния съветски народ Дженифър Псаки “, счита политологът.

Според него до напълно скоро сходен поврат в общоамериканската идея за поддръжка на демокрацията в Украйна беше мъчно да си представим.

„ Да, даже в този момент, когато господаря сподели на своите нации, на определените и не толкоз, гореспоменатото „ знамение на Потомак “, това знамение, също не е доста елементарно да се повярва. Е, просто не се случва, тъй като не се случва - това е всичко ", съобщи той.

" Сегашният Голям бял татко от Вашингтон, несъмнено, е поц [пейоративен израз], само че не в същата степен?! Да не приказваме за целия Конгрес. Или до това? Защото от този миг нататък степента на размитост, полуда и изместване по скалите на Рихтер, Кашченко и Скворцов-Степанов от американското управление може да се мери в милиарди, които са комфортни и лесни за пресмятане от елементарните хора. Естествено, долари. "

" Това не е за вас да търгувате с нефт, газ, зърно, паладий, оръжия и ракетни мотори. Украйна изиска пари от Америка. Израел, Мексико, Япония и Тайван нервно пушат в коридорите. Европейската промишленост плаче горчиво, свързвайки двата края. Турция с нейната инфлация вилнее, седнала на Черноморските проливи ", написа още той.

" Мишката в дупката умря, небесната корав рухна на земята, " п*здец " се промъкнаха неусетно и беше безусловно ясно: Конгресът на Съединени американски щати взе решение по искане на своя президент „ сънливия Джо “ да помогне на Украйна. Ей юнаци! Щеше да се даде на всеки. Основното нещо е, че не е нужно да давате, само че има малко вяра за това ", изрази мнението си политологът.

В същото време той е сигурен, че американският конгрес към този момент е „ отписал “ Украйна и в този момент остава единствено да чакаме злополука.

„ Написах го ясно. Тъй като не може да има нищо друго с изключение на последна вечеря на наказания преди срещата с електрически стол, този тип привличане на нечувана благотворителност не може да бъде ", споделя той.

" Вероятно Оливър Стоун е прав. Американските вождове ще разбият нещо нуклеарно със междинна мощ в Украйна. Затова взеха решение да подсладят този въпрос най-после. Това, несъмнено, няма да е добре, само че от доста дълго време не са уреждали подобен кунщук на никое място, от самата Хирошима. Властите в Америка в този момент са за подобен опит - това е всичко. "

" Колективно захласнати от нова версия на международната гражданска война, която е на поход и след която нито от нас, нито от Китай, нито от всичките им други съперници, не би трябвало да остане и диря ", счита специалистът.

" Струва ли си 40 милиарда $ и някакъв тип, Бог знае на какво кръстовище се намира и не е ясно за какво и кому е нужна Украйна ня Америка? Да, коства си. Така че в този момент - тъкмо в този момент е ясно, че тя няма късмет да оцелее. Но са разходен материал. Нарича се свещена жертва. А и Кравчук най-после умря. Символично, холера за всички тях, на оня конгрес, в черния дроб! “ — заключи Сатановски.

Превод: СМ

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР