Фактът, че изпосталялата от любовна мъка по Кубрат Пулев -

...
Фактът, че изпосталялата от любовна мъка по Кубрат Пулев -
Коментари Харесай

ТРУС!! Андреа обяви сватбата си! Близките й в шок: Познава този мъж от 2 месеца, това е грешка!

Фактът, че изпосталялата от любовна тъга по Кубрат Пулев - Андреа, най-сетне срещна нов мъж и е щастлива с него, радва всички - и околните, и почитателите й. Двамата с турския артист Емре Йозмен се срещнаха по време на фотоси за последния й клип и се влюбиха. Дотук отлично. Само че певицата разгласи нещо, което накара фамилията й да настръхне. Обяви сватбата си.

Да, чалгарката съобщи, че ще се омъжва за Емре, без който не можела да диша, а той самият също нямал самообладание за това. Потресът на околните й хора е напълно разбираем и няма нищо общо с това, че Йозмен е с три години по-млад от певицата, нито с обстоятелството, че е от друга религия и живее в Турция, а с това, че де факто тя не го познава.

" Та тя се срещна с него преди има-няма два месеца. Два месеца?! Достатъчни ли са два месеца, с цел да опознаеш нечий темперамент, да провериш що за стока е, че да му гласуваш такова доверие и да му повериш живота си?! Защото бракът не е подбив, това е нещо съществено и Андреа подхожда към него таман по този начин. Но тя има вяра на човек, който действително не познава. Много е сладко и е доста елементарно да се държите за ръце, да се целувате и да си " гукате " по заведения за хранене, само че дойдат ли битовизмите какво вършим?! И най-малкото - знае ли го с какъв брой дами е бил и дали и сега няма още три, с изключение на нея?! Знае ли го дали не е някой върл женкар?! ", потресени са околните на певицата.

И дават образец с Кобрата - щом след 13 години връзка съумя да я излъже и да я направи на глупачка, представете си какво може да й сервира мъж след двумесечно другарство...

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Андреа емре йозмен Андреа и Емре Йозмен Кубрат Пулев Кобрата сватба
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР