Факт: HBO подкрепя български филми отдавна - през годините стриймйнг

...
Факт: HBO подкрепя български филми отдавна - през годините стриймйнг
Коментари Харесай

Гледаме Под прикритие и още два български сериала и в HBO Max

Факт: HBO поддържа български филми от дълго време - през годините стриймйнг платформата добави доста родни заглавия в наличието си.

" Под прикритие " се завръща със сезон 6

Михаил Билалов и Мариан Вълев още веднъж в деяние

Ето незабавно и следващото доказателство: още от 4 април ще бъде прибавен и вторият режисиран от Яна Титова филм " Диада ". А след него идва и още - този път не с български филми, а със сериали.

Заглавията, които стават налични през HBO Max, са три, итрите - продукции на Българска национална телевизия. Първи са всички епизоди от сезон 1 на " Вина " , което ще се случи на 18 април. 

Както преди към два месеца към този момент разбрахме и от продуцентите на " Под прикритие " , най-успешният сериал на Българска национална телевизия също ще стане част от каталога на HBO Max.

Всички пет сезона на престъпната драма ще бъдат добавени в стрийминг платформата от 25 април. Малко преди Великденските празници пък ще бъде прибавен и може би най-интригуващият от трите заглавия - " Порталът " . Всички епизоди на минисериала ще са налични за стриймване от 2 май.

" Пороците на Токио " - където истината за японската мафия се смесва с фикцията

Да, Джейк Аделстийн е действителен човек, както и Якудза, само че същински ли са историите му

По-късно през май пък ще се случи и към този момент оповестената смяна в името на стрийминг платформата. HBO Max ще стане единствено от 21 май.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР