Факт е, че връзките са сложни и взимането на решението

...
Факт е, че връзките са сложни и взимането на решението
Коментари Харесай

За някои връзки не си струва да се борите

Факт е, че връзките са комплицирани и взимането на решението дали да останем или да си тръгнем е един от най-трудните избори, които би трябвало да създадем. Важното нещо е да разберем, че има доста типове обич и не всички водят до щастлива, уравновесена връзка и живот.

Въпреки това, което сме чували, има избрани типове обич, за които не би трябвало да се борите. Да, любовта е търпелива и добра, само че също по този начин може да бъде контролираща и жестока. Понякога може да бъде безпристрастна и капризна, без да ви дава нещо, на което може да разчитате или да бъдете сигурни в него.

Концепцията на това, че единствената, вярна обич е непрекъсната, елементарна и буйна е неправилно разбиране в най-хубавия случай и нездравословно в най-лошия.

Ако изберете да вярвате, че нещо по-малко от съвършенност не е обич, сигурно ще живеете самотно. Вместо това се научете да разпознавате проблемите във връзката си и да вършиме разлика сред тези, които можете да разрешите, тези, които не можете, и тези, с които можете да продължите напред. Само тогава можете да вземете рационално решение какво е най-добре за вас.

Запомнете, че без значение какъв брой нещастни ви кара да се чувствате, страхът ви да си тръгнете не е нещо, от което да се срамувате. Защото, въпреки че той може да се отнася зле с вас, към момента боли да напуснете този човек.

Независимо какъв брой монотонна и невдъхновяваща е връзката ви, към момента чувствате, че ви е мъчно да я замените. Дълго време ще ви липсва, откакто сте си отишли, въпреки събитията на вашето тръгване. Но това не значи, че би трябвало да стоите на едно място, не си коства всичките жертви.Когато лоялността е сменена от ревнивост и съмнение.

Когато пристрастеността е сменена от рутината. Когато любовта става по-скоро табиет, в сравнение с да се вършиме взаимно щастливи, е време да си тръгнете и да продължите напред.

Инфо: http://www.skypodnevniche.com

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР