Факт е, че този месец бяха свалени четири мистериозни обекта,

...
Факт е, че този месец бяха свалени четири мистериозни обекта,
Коментари Харесай

Полковник Глен Ван Херк, ръководител на NORAD за НЛО: „В този момент нищо не е изключено“

Факт е, че този месец бяха свалени четири мистериозни обекта, в случай че броим и китайския балон. Но чиновници на Пентагона не знаят сигурно (или няма да кажат) какви са последните три обекта в Аляска и Канада. Може да е „ вид балон “ или „ избран вид задвижваща система “. Конгресменът Майк Търнър съобщи: „ Това е повратен миг, в който би трябвало да обсъдим дали има опасност и по какъв начин да реагираме на нея. “
Реактивен аероплан F16 смъкна последния неидентифициран летящ обект над езерото Хурон в Мичиган, покрай канадската граница. Обектът беше разказан от представител на Пентагона, поискал анонимност, като безпилотна „ осмоъгълна конструкция “ с прикрепени кабели. Според Пентагона той летял в региона на чувствителни военни цели и представлявал риск за гражданския въздушен трафик, защото е бил на позиция 6100.
Джъстин Трюдо, министър-председател на Канада, съобщи: „ Неидентифициран обект е навлязъл нелегално във въздушното пространство на Канада. Това представляваше рационална опасност за гражданските самолети. Американски и канадски изтребители бяха вдигнати от земята и американски F-22 сполучливо смъкна неидентифицирания обект. Екипите за възобновяване са на място. “
Летящият „ извършител “, видян над Канада, беше разказан като цилиндричен обект.
Всъщност от 5 февруари, когато хипотетичният китайски шпионски балон беше свален, имаше три военни удара за събаряне на неидентифицирани летящи обекти - петък - над Аляска, събота - над Канада и неделя - над езерото Мичиган. Това е изключителна верига от събития, включваща военни удари с невиждани бойни самолети в спокойно време. Отчасти обяснението за тези повтарящи се сваляния на нахлуващи летящи обекти се крие в повишението на равнището на паника след появяването на хипотетичния китайски шпионски балон.

Американски военни чиновници оповестяват, че представители на NORAD - командването на аерокосмическата защита на Съединени американски щати - са коригирали филтрите и логаритмите, които употребяват за проучване на радарни данни. Мелиса Далтън, помощник-министър на защитата на Съединени американски щати, споделя, че по този метод оборудването открива още повече летящи обекти, даже и тези, носени от вятъра.
В изявление с полковник Глен Ван Херк, началник на NORAD и Северното командване на Съединени американски щати, Хелене Купър от New York Times го пита: - Тъй като към момента не можете да ни кажете какви са тези обекти, които смъкваме, откакто се появят в небето, поражда въпросът, изключвате ли извънземни, нещо от извънземен генезис?Полковникът дава отговор:- Ще оставим разследващите и контраразузнавателните служби да схванат това. На този стадий не съм изключил нищо. Ние продължаваме да оценяваме всяка незнайна опасност или евентуална опасност, наближаваща Северна Америка, в опит да я идентифицираме.
Източник
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР