Факт е, че има някои цветове, които се считат за

...
Факт е, че има някои цветове, които се считат за
Коментари Харесай

Как ще украсят у дома всяка от 12-те зодии за Коледа?

Факт е, че има някои цветове, които се смятат за типичен, когато приказваме за коледната декорация. Но пък има и толкоз други красиви благоприятни условия, а и да не приказваме за модата при коледните украси (защото и такива има). 

Тъй като е началото на декември, евентуално много от нас се чудят какво да бъде тази година. Разбира се, звездите още веднъж са тук, с цел да ни оказват помощ в избора на съвършената украса на дома съгласно зодията. 

Овен: Нещо светещо и доста динамично

Тъй като Марс стои постоянно зад вас, вашият цвят е аленото. Този цвят е не просто коледен, той е вашият цвят! С наслаждение ще добавите някои led лампички, с които да извършите дома си нещо приблизително сред къщичката на Дядо Коледа и дискотека в Студентски град. Просто обичате светлината, яркостта и пищността.

Телец: Нещо ароматно

Вие знаете, че Коледа не са единствено цветове, украси и коледни филми, само че и доста аромати. Вие ще заложите на коледни свещи, естествени борови клончета, доста канела и портокал. Това ще е същински гуляй за сетивата!

Виж още: За всеки по нещо: кои са най-хубавите качества на зодиите

Близнаци: Направена от вас украса

Вие преливате от въображение и няма нищо по-лесно и прелестно за вас от това сами да си извършите декорацията. По-добре ще ви се получи, в случай че употребявате сребрист цвят поради вашия Меркурий. Нека вторият цвят да ви е синият, с цел да припомня за лекотата и ефирността.

Рак: Богата и семпла декорация (едновременно)

Коледа е вашият празник! Вие сте заделили стабилен бюджет за празника, а украсата ви и тази година ще бъде много богата. Нейните цветове ще са бялото, сребристото, само че в красиви перлени нюанси. Голямо внимание ще отделите и на коледните сладкиши, тъй като те единствено допълват уюта.

Виж още: Декември чука на вратата, а тези зодии ще бъдат огромни късметлии в края на годината

Лъв: Ярки и огромни орнаменти

Няма кого да изненадате с избора си. А той ще бъде на огромна елха, с огромни и блестящи гирлянди, играчки. Вероятно ще вземете даже огромна фигура на Дядо Коледа. 

Дева: Внимание към детайла

Обичате да организирате сходни неща. Затова ще изпипате всеки подробност на коледната декорация у вас. Всяка играчка ще има своето особено място на елхата, всеки детайл ще си " приказва " с другия. Като цветове, евентуално ще изберете нещо неутрално.

Везни: Украса в златно

Вие имате един цвят, който предпочитате за декорация за Коледа. И това е златистото. Може да го комбинирате с някакви медни детайли. Но това ще е задоволително за вас - и атмосферата ще я има, ще е елегантно, хармонично, дискретно и уравновесено.

Виж още: Новата 2021 година ще бъде невероятна за тези три зодии

Скорпион: Лилаво и алено

Вие обичате мистиката, а тези цветове ще паснат най-добре на концепцията ви. Нещо повече - даже ще приглушите останалата светлина. Това може и да не се хареса доста на околните ви, само че им напомнете, че празникът не е единствено украсата.

Стрелец: Естествени материали

При вас преобладаващият цвят ще е зеленият. Вие ще наредите всевъзможни украшения от дърво, керамика и стъкло. На празничната софра ще осигурите великодушни ястия, с които ще гарантирате усмивките на околните.

Козирог: Винтидж декорация

Вие сте въодушевени от тези мънички фигурки, които помните от детството си. Затова ще търсите и по-тъмни и типичен цветове. 

Виж още: Кои се славят като най-похотливи в леглото? Тези три зодии са " господари " в спалнята

Водолей: Абсолютна екстравагантност

Вие ще посрещнете околните в дома си с богата декорация. От небето ще летят ангели, на всички места ще има гирлянди, джуджета, пеещи орнаменти. С цветовете няма да се преценявате по никакъв метод, вие сте над тези неща.

Риби: Истинско произведение на изкуството

Вие ще заложите на красиви елементи със сантиментална стойност. Цветовете, които най-вече ще ви харесат, са синьото и лилавото.

Изображение: iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР