Факт е, че автобусът е навлязъл в насрещното платно на

...
Факт е, че автобусът е навлязъл в насрещното платно на
Коментари Харесай

Първа версия за кървавото меле край Микре! От прокуратурата излязоха с горещи данни за жестоката трагедия

" Факт е, че рейсът е навлязъл в насрещното платно на камиона. Не знаем каква е повода за това. По обясненията на водача на камиона микробусът е излязъл ненадейно. Това заяви на ексклузивен брифинг окръжният прокурор на Ловеч Валентин Вълков. Общо 28 са потърпевши при случая, 9 са умряли. Извършва се оглед на място. Окръжният прокурор добави още, че компанията от която е микробусът има постоянно публикуван лиценз за транспорт. „ 48-годишен мъж е водачът, който е умрял.

По информация на БЛИЦ той се споделя Марио.

Веднага след приемане на информация за злополуката изпратихме 4 реанимобила. Бяха мобилизирани екипите на незабавна помощ в Ловеч. Създадена е цялостна готовност на екипите, за оказване на помощ на потърпевшите. Това сподели министърът на опазването на здравето Кирил Ананиев от мястото на злополуката преди минути.

Междувременно кметът на Перник Вяра Церовска разгласи 20 ноември за ден на печал на територията на Община Перник в памет на починалите. Това оповестиха от пресцентъра на Общината.

В тази връзка е неразрешено провеждането на увеселителни мероприятия, тържества и радостни ритуали за интервала от 8 до 24 часа на този ден. На територията на общината националните и общинските флагове ще бъдат спуснати на половина.

Кметът Вяра Церовска показва своите дълбоки съболезнования към околните на починалите. " Съпричастна съм с тъгата и страданието на всички близки и родственици на умрелите. Ще направя всичко допустимо да окажа подпомагане за превозване на потърпевшите до профилирани лечебни заведения в страната ", е декларирала Церовска, съобщи " Дарик ".

Заради злополука, лишила живота на жители на Перник, Браншовият съюз за стопанска самодейност в превоза анулира планувания митинг за 20 ноември, оповестиха от организацията. Превозвачите приканват перничани да се помолят за починалите.

Факт е, че рейсът е навлязъл в насрещното платно на камиона. Не знаем каква е повода за това. По обясненията на водача на камиона микробусът е излязъл ненадейно, стана ясно още по време на брифинга.

ЧЕТЕТЕ САМО В БЛИЦ КАКВО КАЗА СОБСТВЕНИКЪТ НА АВТОБУСА - КОВЧЕГ СЛЕД СТРАШНАТА ТРАГЕДИЯ КРАЙ МИКРЕ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР