Факт е, че 46-ото Народно събрание не успя да свърши

...
Факт е, че 46-ото Народно събрание не успя да свърши
Коментари Харесай

Летифов, ДПС: Този парламент не успя в най-важното

Факт е, че 46-ото Народно заседание не съумя да свърши най-важното нещо - да излъчи свое болшинство, респективно и държавно управление, което е следващият неуспех поради и 45-ото Народно събрание. Това разяснява пред Българска национална телевизия Халил Летифов, зам.-председател на ПГ на Движение за права и свободи. Според него има две неща, от които би трябвало да си изведем поучения.
Първото е разграничителните линии, които се чертаят от всички институции и политическите партии, и които не водят до нищо положително - неспособност за сформиране на държавно управление, за ясни цели и неспособност да се възвърне разговорът. Другото е актуализацията на бюджета, с която по предложение на Движение за права и свободи бяха признати добавки по 120 лева до края на годината за всички пенсионери, актуализация и увеличение на пенсиите от 25 декември, добави Летифов.

Той е безапелационен, че Движение за права и свободи не взе участие в чертаене на разграничителни линии, които са в ущърб на обществото.

Ние всички чакаме указа на президента, с който да разпусне 46-ото Народно заседание. В напълно къси периоди в идващите 2 - 3 седмици ще стане ясна позицията на Движение за права и свободи и не е изключено ние да издигнем претенденти за президент и вицепрезидент, добави Халил Летифов.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР