facebook Случаят с 28-годишната Здравка Касърова, обявена за изчезнала в социалните

...
facebook
Случаят с 28-годишната Здравка Касърова, обявена за изчезнала в социалните
Коментари Харесай

Скандална развръзка на случая с изчезналата Здравка

 facebook Случаят с 28-годишната Здравка Касърова, оповестена за изчезнала в обществените мрежи от нейна другарка, подвигна на крак полицията и беше позволен единствено за няколко часа, научи Plovdiv24.bg .

Историята е скандална, само че е с благополучен край. Младата жена е открита - през днешния ден е пробвала да премине един от граничните пунктове в посока Гърция. Тя не е била позволена на територията на южната ни съседка, тъй като нямала наличен тест за COVID-19. В момента е в Пловдив.

Дамата живее от 15 години в Гърция. Има семейство и работи в областта на козметиката. Пристигнала в града под тепетата на 4 януари. Посетила вуйна си в " Изгрев “ и отседнала при другарка в " Прослав “. Бързо ѝ домъчняло за детето и просто си тръгнала за Гърция, само че не взела част от багажа си и не се обадила на домакините.

След изявления за изгубването, на помощ на обезпокоените близки се притекли чиновници на полицията. Жената била видяна на Централна гара в Пловдив, а след това на границата, където не била пропусната поради липса на тест за COVID-19.

В момента Здравка е в Пловдив и ще тръгне към Гърция, откакто си направи тест.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР