Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE

...
Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE
Коментари Харесай

Patreon е готов за следващата крачка в развитието си

Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE
Създадена през 2013, видеоплатформата Patreon обмисля да премине към идващия стадий в развиването си и изпълнителният шеф на уеб страницата е уверен в триумфа на концепциите си.

В последните години YouTube се трансформира във враждебно място за доста от дългогодишните издатели на наличие и създатели в уеб страницата. Промени в логаритмите, промени по политически, конюнктурни и какви ли не аргументи, страйкове и банове за това и това, демонетизиране на канали от време на време без разумна причина. Всичко това отблъсква доста от тези издатели на наличие, които стартират да търсят други възможности на видеплатформата на Гугъл. Може ли Patreon да се трансформира в действителна опция на уеб страницата? Макар и да издава доста за бъдещите проекти пред The Verge, изпълнителният шеф на Patreon Джак Конте декларира желанието да направи от уеб страницата пълностойно видеохостинг решение, като започва и (в YouTube, който ще преглежда креативната икономика).

„Ние към този момент поддържаме подкасти, а в този момент към този момент ще сме дом и на видео. Изграждаме един видеопродукт. Така че о отношение на това по какъв начин подхождаме към тактиката си и какво тъкмо построяваме, то би трябвало да споделя, че сътворяваме хоризонтална архитектура за всеки един създател, без да вземаме поради метода, по който показват продукта си или формата на качване, тъй че да могат да изградят бизнес към своята дейност“, споделя Конте пред The Verge.

Изглежда, че подкастът на Конте въпреки и ориентиран към издатели на наличие, няма да е дело на създателите, а по-скоро с присъединяване на хора, осведомени с техническата страна на въпроса и хора, които стоят зад сходни платформи, като основателят на Reddit Алексис Оханиан и създателят и ръководещ шеф на Atelier Ли Джин. Самият Конте споделя, че желае Patreon да се подреди до сходни платформи. „Искаме да притеглим най-страхотните, устремени към бъдещето, любопитни за света хора. Искаме те да чуят какво мислим за света, да чуят нашата визия и какво се опитваме да изградим, в какво имаме вяра и кои сме“.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР