Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE

...
Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE
Коментари Харесай

Работата по телевизионната адаптация на Fallout върви по план

Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE
Тези дни шефът и изпълнителен продуцент в Bethesda Softworks Тим Хауърд е много деен, което несъмнено е добре за феновете на работата на студиото. Наскоро той се появи и в Reddit, където беше в центъра на дискусионна среща от сериите AmA (Ask Me Anything). Сред множеството въпроси, на които даде отговор присъстваше и подобен за телевизионните серии по Fallout, които бяха разкрити преди към година.

За тях ви разказахме, само че оттогава нито Amazon, нито Bethesda са проговаряли за тях, което и предстоящо е породило известни спекулации към реализацията им изобщо. Такива обаче ще има и работата по тях върви по проект. Такива уверения дава Хауърд. „Продължаваме. Наистина съм разчувствуван да работя с Джон, Лиза и Amazon по тях“, написа в отговор на консуматор на Reddit Хауърд.

Въпросните Джон и Лиза, за които написа Хауърд са Лиза Джой и Джонантан Нолан. Последният е прочут, като сценарист на The Dark Knight и The Dark Knight Rises, телевизионната акомодация на Westworld, Interstellar и Memento – в действителност съществено име в специалността. Джой е продуцирала Westworld и Burn Notice, създател на сюжета на пост-апокалиптичния Reminiscence от 2021, като същата роля ѝ е предоставена и за сериите по Fallout.

Що се отнася до бъдещето на Fallout, то евентуално телевизионната версия на играта ще забележим преди Fallout 5. Както изясни Хауърд в изявление за IGN, въпреки и към този момент да има съответни хрумвания за идващия Fallout, то към сегашния миг приоритет за Bethesda си остават Starfield и Elder Scrolls 6.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР