Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE

...
Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE
Коментари Харесай

Blackview предлага до 70% отстъпка в AliExpress по случай празника 11.11

Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE
Глобалният шопинг фестивал 11.11 на Alibaba към този момент настава и е при нас, като световноизвестният снабдител на смарт устройства също ще чества, само че в Aliexpress, като празникът ще продължи до 12 ноември. Важно е, че преди да настъпи 10-ти ноември потребителите могат авансово да заявят и приемането на електронни купони, да преглеждат другите предложения и несъмнено, да вършат предварителни поръчки. Blackview неотдавна със своите специфични предложения, обхващащ най-добре продаваните артикули, в това число издръжливи смарт телефони, всеобщи мобилни телефони, таблети и преносими компютри, качествени безжични слушалки и смарт телефони с до 70% отстъпка. Потребителите сигурно ще бъдат сюрпризирани от най-хубавите оферти за годината, които могат да се вземат при допустимо най-ниските цени. Ето някои предложения, които надали ще желаете да изпуснете.

Серията издръжливи смарт телефони на Blackview
Геймърски издръжливи смарт телефони. Първият в света устойчив геймърски смарт телефон (цена $269,99 и отстъпка $230) предлага мощни функционалности с помощта на своята система върху чипа MediaTek Dimensity 700 създавана посредством 7-нанометров софтуерен развой. Телефонът има 8 GB оперативна памет и 128 GB флаш-диск, които са задоволителни за бързи 3D игри като да вземем за пример Genshin. Телефонът има извънредно устойчив корпус, който устоя на всевъзможни натоварвания, присъщи за качествения гейминг.

Издръжливи мобилни телефони с цифрова термична камера . Най-достъпният устойчив смарт телефон с инфрачервена камера (цена $235,99 и отстъпка от $399,99) е, поддържащ технологията за основаване на термични изображения FLIR®, която дава опция на потребителите освен да снимат забавни инфрачервени фотоси, само че и да записват най-различни електрически или механични проблеми, които доста добре се виждат в инфрачервения диапазон. Използваната мощна акумулаторна батерия с потенциал 8580 mAh обезпечава доста дълга самостоятелна работа. Изключително доста са търсени и моделите ($324.99) и ($395.9).

Стандартни издръжливи смарт телефони . Ако си търсите по-достъпни и издръжливи смарт телефони, можете да изберете с Android 11 и цена $109,99 с акумулаторна батерия с потенциал 8580 mAh. Друг сходен мобилен телефон е с цена $139,99, както и базиранията на SoC Helio модел ($176.8) и така нататък

Основна серия смартфони
Има страхотни предложения и за общоприети смарт телефони. Със моден дизайн, 6,088″ HD+ екран и 3380mAh батерия, 3G смарт телефонът ($49 с 51% отстъпка) безспорно е кралят на бюджетните Android смарт телефони. Ако си търсите смарт телефон с камера, то ($134,99 с 46% отстъпка) ще бъде идеалният избор със датчика Sony® IMX362, Dual Pixel технологията, затворената VCM система и до 10 фрагмента в секунда непрекъсната скорост на снимане при ултра бърза скорост на фокусиране и безкомпромисно качество на фотосите. Най-продаваните ($97,34), ($77,99) и ($109,99) също са в листата със специфични предложения.

Таблети и лаптопи
Таблетите оказват помощ доста при учене от у дома и отдалечена работа от вкъщи. ($149,99 с 25% отстъпка) разполага с мощна 7480mAh батерия, 8,8-инчов тъничък корпус, 10,1-инчов FHD+ екран, осемядрения чип MTK8768 и е оборудван с 4GB оперативна памет и 64GB флаш диск плюс Doke OS_P 1.0 за по-добра работа на Android 11. Много положителният ($143,99 с 28% отстъпка) също си заслужава вниманието.

Когато става дума за преносими компютри, 14-инчовият ($274,99 с 45% отстъпка) няма да ви подведе във връзка с плавната работа в офиса и леките занимания с помощта на лекия си корпус от здрава алуминиева сплав, мощните двойни BOX високоговорители, акумулаторната батерия с потенциал 6000mAh и чипа Intel® Gemini lake N4120 плюс 4GB DDR4 оперативна памет и 128GB SSD ROM.

Слушалки
За обезпечаване на качествено аудио, Blackview е изброил всички известни TWS слушалки. ($53,99 с 41% отстъпка) предлага ужасно преживяване при слушане с помощта на водещото в промишлеността хибридно интензивно угнетяване на шума, което се реализира благодарение на с три микрофона и логаритми за отплата на качеството на звука. Ергономичният дизайн, 24-те часа живот на батерията, скриването в ухото, петте размера меки накрайници за ушите и водоустойчивостта от клас IPX7 покачват аудио насладата на едно напълно ново равнище. Освен това (19,19 долара) и (19,99 долара) също оферират първокласен тон.

Смарт часовници
Имате потребност от съвременен смарт часовник на китката си? В този случай моделът ($24,99 с 50% отстъпка) не трябва да се пропуща, тъй като предлага универсално решение за мониторинг на фитнеса и здравето, проявление на телефонните известия и има съвременен жанр. Друг здрав образован часовник е ($29,99 със 70% отстъпка) с забавен външен тип, който също се предлага с огромна отстъпка.
Още информация
По време на тази огромна и огромна промоция в края на 2021 година се оферират огромен брой и други най-различни отстъпки в магазините на Blackview AliExpress. Просто кликнете върху, с цел да научите повече. Голямата ликвидация по случай 11.11 ще продължи единствено два дни, като публично ще започва на 11 ноември. Добра концепция преди настъпването на тази дата да добавите харесваното от вас във виртуалната количка.
Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР