Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE

...
Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE
Коментари Харесай

Heroes of the Dark на Gameloft Sofia вече е достъпна на устройства с iOS, Android и Windows

Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE
Лидерът в гейм промишлеността Gameloft разгласи формалното стартиране на най-новата си онлайн игра Heroes of the Dark. Заглавието е дело на българското студио на френския разработчик и новаторско съчетава стратегически и ролеви детайли, разположени в напълно нова виртуална галактика, построена от софийския екип. От през днешния ден е налична по целия свят на устройства с iOS, Android и Windows.

Софийското студио на Gameloft прави няколко смели стъпки при основаването на Heroes of the Dark. Първата е, че не разчита на към този момент построен франчайз или гейм галактика. Целият сюжет, както и виртуалният свят, в който се потапят играчите, е построен от българския екип от нулата. Другата основна иновация е комбинирането в напълно нова формула на два известни жанра – тактика в действително време и ролева игра.

„ Изключително съм разчувствуван, че можем да предоставим на играчите от целия свят Heroes of the Dark. Това e нашето най-амбициозно заглавие, което включва един необикновен нов свят и неповторима комбинация от тактика и RPG ”, сподели Дамян Дамянов, Game Manager на Heroes of the Dark. “Скоро ще се забележим в Тенебрис! “
Новата игра е съвсем напълно създадена в България. От техническата част, през сюжета, художествената визия, героите и механиките, до маркетинга и поддръжката ѝ. Малки съставни елементи, като аудио оформлението, са изнесени към други студия на френския разработчик.

Gameloft Sofia разполага с над 200 висококвалифицирани експерти и посредством Heroеs of the Dark още веднъж потвърждава потенциала на българския офис за разработване на гейм заглавие в целия му витален цикъл.

Играчите към този момент могат да се потопят в Heroes of the Dark и фантастичния свят на Тенебрис, където свръхестествените герои и чудовища би трябвало да оставят настрани разликите си, с цел да се изправят против огромното зло, което ги заплашва с цялостно заличаване

В Heroes of the Dark, вампири, върколаци и хора сплотяват сили против Висшия съвет, воден от Албус, Император на вампирите. От своето мистично имение играчите притеглят и усъвършенстват неповторими герои от всяка секта, потапят се в тяхната предистория, и стратегически образуват отряди за конфликти 5 на 5 в действително време. Само дружно играчите могат да завладяват главния източник на мощ, Сърцето на Тенебрис, и да обединят хора, вампири и върколаци в мир.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР