Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE

...
Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE
Коментари Харесай

GeForce Now стана достъпна за собствениците на Xbox конзоли

Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE
Собствениците на Xbox конзоли към този момент ще могат да играят Steam игри от каталога на услугата за заоблачен стрийминг на видеоигри GeForce Now на Nvidia, предава The Verge. Това е станало допустимо посредством оповестено от Nvidia обновяване за услугата, която към този момент ще поддържа Microsoft Edge в Xbox конзолите от сегашното и предходно потомство. Както написа и Том Уорън от медията, новата функционалност ще се хареса на мнозина Xbox геймъри, които желаят да играят PC ексклузиви на конзолата си. GeForce Now предлага с изключение на заплатен проект и безвъзмезден, допускащ лимитирана, като време игра. Така, притежателите на майкрософтската подпора ще могат към този момент да играят на своя Xbox One или Series X|S, игри, като Counter-Strike: Global Offensive, DOTA 2 и League of Legends и други

„Успявах да върша това в предишното посредством Parsec, което съставлява в реалност приложение за свързване с декстоп отдалечени и разрешава да излъчвате вашето PC към браузър. GeForce Now е надалеч по-добро решение, защото не изисква притежаването на личен компютър, който е кадърен да подкара тези игри. Просто се свързвате към услугата посредством браузъра си и стартирате игрите“, написа Уорън.

Настоящата стъпка е присъща за гейм отдела на Microsoft под ръководството на Фил Спенсър и политиката на отвореност към другите платформи, която той поддържа към този момент няколко години. Нееднократно, Спенсър приказва за обединяване на потребителското прекарване сред конзоли и личен компютър, работейки за кросплатформен сейвове и геймплей без ограничавания.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР