Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE

...
Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE
Коментари Харесай

Стана ясно името на следващата игра от The Dark Pictures Anthology

Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE
The Dark Pictures: House of Ashes излезе през тази седмица. От Supermassive Games (Until Dawn) разбрахме, че това ще е предпоследната игра в антологията за нейния първи сезон. Освен това, сходно и на метода на откриване на всяка последваща игра в поредицата, в края на House of Ashes беше разкрита и идващото заглавие от „тъмните картини“. То носи името The Devil in Me, предава PlayStation Lifestyle.

Както евентуално си спомняте от изявления на Supermassive, всяка една игра от антологията преглежда друга известна тематика от хорър жанра. Дотук имахме призрачно градче с мрачна загадка, антично зло и източна тематика, смут посред морето, а The Devil in Me ще ни върне към гения на Мери Шели и тематиката за Франкенщайн. Тийзърът несъмнено впечатлява и съм уверен, че феновете на жанра нямат самообладание да излезе и последната игра от сезона на The Dark Pictures.

Що се отнася до House of Ashes, която излезе през тази седмица, то играта ви среща с група бойци в иракската пустиня, които се среща с антично зло, което ще ги накара да се борят за живота си и разсъдъка си.

„Докато House of Ashes може да се преглежда, като просто следващата игра в каталога на Supermassive, която следва същата формула като останалите в антологията, аз я приветствам за това, че поема някои опасности и основава най-ангажиращите тематики от сериите до момента. И въпреки и да не доближава до висотата на играта, която я предхожда, нейната конюнктура е задоволително неповторима, с цел да разреши на другите ѝ герои да се развиват. Тя не предлага съвършения край, изключително вземайки поради явните ѝ въздействия, само че като изцяло прекарване, играта притегля с желанието да я играеш още веднъж и още веднъж. Има толкоз разнообразни пластове в House of Ashes и сходно на подземната ѝ среда, играта наподобява все по-интересна и по-интересна със спускането ви надолу“, написаха от GamingBolt в ревюто си за играта.

Играхте ли към този момент игрите и коя е обичаната ви? Може да споделите в мненията по-долу.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР