Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE

...
Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE
Коментари Харесай

Нова промоция: вземете доживотен лиценз за Windows 11 само за $19,75 и за Windows 10 само за $14,65

Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE
Ако ви е омръзнал досадния надпис в долния десен ъгъл на екрана, който непрестанно ви припомня, че е належащо активирането на, в този момент е най-подходящото време да го махнете оттова благодарение на предлагания доживотен лиценз с 91% отстъпка. Това значи, че операционната система на Microsoft може да бъде взета при напълно ниска цена. И още, по този метод получавате достъп до всички бъдещи обновявания и опция за безвъзмезден ъпдейт до Windows 11.

Ние предлагаме продуктови ключове с пожизнен лиценз за Windows 10 и Microsoft Office, като при потреблението на електронния ваучър с код KA35 получавате спомагателна отстъпка от 35% .

Купуване и активиране на предлаганите продуктови ключове
Да закупите продуктовия ключ, както и други цифрови артикули, в това число другите версии на Microsoft Office пакетите, можете от уеб страницата Supercdk, който безусловно след няколко минути ще ви изпрати вашия ОЕМ продуктов ключ за активиране на съответния лиценз.

Необходимо е да кликнете върху препратката на продукта, който ви е нужен. След това би трябвало да се логнете, което може да стане автоматизирано посредством Фейсбук или Гугъл, и да добавите определеното във виртуалната количка благодарение на бутона Купи в този момент (BUY BOW).

За по-голямо улеснение можете да измененията валутата, която желаете да употребявате. В излезлия нов програмен прозорец въведете промоционалния код KA35 и направете поръчката. Ако всичко е осъществено вярно, цената ще се понижи с 35% и ще подхожда на показаното нагоре изображение. Потвърдете поръчката посредством Submit Order. Тук можете да изберете най-удобния за вас метод за заплащане, в това число PayPal. Трябва да въведете нужните за разплащането атрибути и откакто заплащането мине, във вашия профил в уеб страницата на Supercdk ще се появи закупеният ОЕМ продуктов ключ.

За да го активирате влезте в настройките и изберете опцията Activation. В появилото се в долната част поле въведете получените знаци на продуктовия ключ.

След като го активирате благодарение на бутона Activate, незабавно ще получите доживотния лиценз за всички бъдещи обновявания на операционната система.

Не забравяте да изтеглите всички най-нови ъпдейти за тази Оценка за съвместимост, като един от тях е и обновяването до Windows 11, несъмнено, в случай че вашият компютър подхожда на минималните систематични условия.
Защо да закупувам Windows 10 с пожизнен лиценз?
Първо, получавате безграничен достъп до всички обновявания, които към този момент са излезли и които ще излязат в бъдеще. Това е значимо, тъй като Microsoft постоянно прави усъвършенствания в своята операционна система, изпраща пачове по осведомителна сигурност и покачва нейната продуктивност.

Второ, вашата операционна система ще бъде чиста, без каквито и да било външна намеси и допълнения, които се срещат в на процедура всяка неофициална компилация.

Трето, в случай че зародят каквито и да било проблеми или въпроси по отношение на Windows 10, когато и да е можете да получите помощ от екипа за техническа поддръжка на Microsoft. Това е изключително потребно, в случай че да вземем за пример си купите нова дънна платка и се постанова да преинсталирате своята операционна система.
Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР