Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE

...
Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE
Коментари Харесай

PETA иска Ubisoft да премахне боя с петли във Far Cry 6

Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE
Южноамериканското поделение на международната организация, защитаваща правата на животните PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) се обърна с публично искане към Ubisoft за премахването на мини игрите във Far Cry 6, в които е показан пердах с петли.

„Превръщането на отблъскващ кървясъл спорт, като багра с петли във видеоигрови мач в стила на Mortal Kombat е доста надалеч от същинската иновация, като днешното общество се опълчва настоятелно към принуждаването на животни да се бият до смърт“, гласи част от отвореното писмо, което изпраща шефа на PETA Latino Алисия Агуайо към Ubisoft. „Петлите в тези боеве са въоръжени с остриета, които проникват през костите и предизвикват мъчителни и смъртоносни рани. PETA Latino приканва Ubisoft да размени тази неоправдателна мини игра с такава, която не възхвалява насилието“, продължава Агуайо, представена от VG 24/7. Медията напомня, че това не е първия път, в който организацията упреква игрови издател. Отново Ubisoft през 2013 влязоха в полезрението им поради показания лов на китове в Assassin’s Creed 4: Black Flag, а през предходната година те издадоха особено управление за „етичен метод на игра“ за Animal Crossing: New Horizons.

Far Cry 6 излезе при започване на октомври при най-вече позитивни оценки и ревюта. Наскоро Ubisoft разгласява и видео, което обобщава мнението на рецензията за играта, което може да видите по-долу.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР