Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE

...
Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE
Коментари Харесай

Diablo 4 има нов директор

Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE
Отиващата си година не беше изключително благосклонна към Blizzard Entertainment и за Activision Blizzard като цяло. Приключило през лятото следствие на организация, защитаваща правата на служащите откри голям брой случаи на дискриминация и тормоз в рамките на компанията, който е траял с години. Неприятните взаимоотношения на работното място са били главно от висши фрагменти на студиото към дами, като става дума за систематичен тормоз, включително и полов, съзнателно занемаряване на достиженията на избрани представители на екипите, голословно по-ниско възнаграждение и други Цялата тази работа накара освен цялата гейм промишленост и необятната общност да се извърнат към Activision Blizzard с негативизъм, само че и акционерите на компанията, като някои от тях взеха решение, че е време да съдят компанията тъй като висшия мениджмънт е прикривал, както множеството подадени сигнали за нарушавания, само че и почналото следствие към компанията. Което на собствен ред носи съответни материални пропуски за тях.

Отразяването на събитията принудиха компанията да се раздели с някои забърканите в тези кавги, като двама от тях се оказаха едни от най-важните хора, които дават отговор за развиването на Diablo IV – план, на който по разбираеми аргументи Blizzard разчита извънредно доста. Това бяха шеф на D4 Луис Барига и. На първият към този момент му е открит заместител.

Става дума за деец в редиците на Blizzard – Джо Шели, който работи по дизайна на Diablo IV от 2017 насам. Както оповестява PC Invasion, Шели е към този момент 16 години в редиците на Blizzard, като в началото работи по срещите с босовете в World of Warcraft, а по-късно се включва в работата и по Diablo III. Той има интензивно присъединяване и в създаването на StarCraft II: Wings of Liberty.

„Като водещ дизайнер, който работи по тази ролева игра с тъмен, споделен, и открит свят още от началото, за мен е чест да продължа да развъртвам визията на Diablo IV в качеството си на игрови шеф и е чест да съставлявам екипа, който отдава всичко на тази игра. Подобно на мнозина от вас, нашият екип размишлява над скорошните събития. Много неща се случиха от последния ни блог и усилената работа по упражняване на полезностите, които ни въодушевяват би трябвало да продължи. Заедно с това обаче, работата по Diablo IV също продължава“, написа Шели.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР