Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE

...
Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE
Коментари Харесай

Вземете Windows 10 само за $7,5 и сте готови безплатно да се обновите до Windows 11

Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE
Наближава излизането на и разискванията на тази операционна система от ден на ден се усилват. Microsoft публично разгласи, че новата Оценка за съвместимост ще излезе на 5 октомври тази година, като може би най-хубавото на всичко това е, че ще е вероятен изцяло безвъзмезден ъпгрейд до Windows 11 за сегашните консуматори на Windows 10.
Основни особености на Windows 11 Изчистен дизайн
Windows 11 ще предложи нов минималистичен и изчистен дизайн на своите консуматори. Със своите пастелни нюанси, заоблени ъгли на програмните прозорци, нови иконки и ново стартово меню, тази операционна система се чака да изведе образното преживяване на едно напълно ново равнище.
Поддръжка на Android приложенията
Новата операционна система на Microsoft непосредствено ще поддържа приложенията за Android, които ще можем да забележим в онлайн магазина на софтуерния колос. Това значи, че във Windows 11 ще могат да бъдат употребявани приложенията за Android, без да се постанова инсталирането на емулатор или каквото и да било друго външно приложение.
Персонализиране благодарение на уиджети
Друго значимо изобретение измежду новите функционалности на Windows 11 са уиджетите. Спомняте ли си уиджетите, които толкоз доста ни харесаха в операционната система Windows Vista? Сега те са още по-интересни и ще могат да се започват непосредствено от таскбара на Windows 11. Те могат да бъдат настройвани и персонализирани, като по този метод ще почувствате персоналният компютър като в действителност собствен.
Многозадачната работа е още по-лесна
Най-новите функционалности с имена Snap Groups и Snap Layouts дават опция на потребителите да виждат всички приложения, които сега работят, непосредствено в таскбара на операционната система. Това дава по-добри благоприятни условия за многозадачна работа и безпроблемен преход от един екран към различен, когато се употребяват няколко екрана.
Безплатно обновяване
За всички, които се чудят какъв брой ще коства закупуването на Windows 11, вие сте в доста преференциална позиция. Както казахме нагоре, Microsoft публично разгласи че ще е допустимо надграждането на Windows 11 за всички консуматори, които употребяват легални версии на Windows 10.

Това значи, че е задоволително да имате легална Windows 10, която без каквито и да било спомагателни разноски да надстройте до Windows 11. Но в случай че нямате легална Windows 10 на своя компютър, най-добре е да си вземете такава още в този момент. Интернет магазинът предлага най-хубавите предложения за продуктови ключове, които са безвредни, безпроблемни и извънредно икономични решения за разнообразния програмен продукт на Windows 10.

Още в този момент се възползвайте от най-хубавото предложение за Windows 10, като цената на продуктовия ключ започва от едвам $7,53.

С визия да предложи на всеки консуматор допустимо най-икономичната и най-изгодната договорка със софтуерни артикули, предлага невероятни цени. Едновременно с това ще се зарадвате на изключителното обслужване на клиентите и денонощната техническа поддръжка.
за $7.53 за $11.63 за $20.49 за $25.61 за $26.64 за $31.76
Вземете Windows 10 с опция за гратис възобновяване до Windows 11 и 45% понижение на цената на другия програмен продукт на Windows с потреблението на електронния ваучър с код SGO45
– $8.97 – $14.93 – $17.66 – $40.58 – $26.48 – $25.36 – $50.73
Възползвайте се от 60% понижение при закупуването на софтуерни пакети с Windows 10 благодарение на кода SGO60

Ако търсите най-хубавия метод да увеличите продуктивността си и да получите и Microsoft Office също при доста ниска цена, ние сме подготвени. Вземете софтуерен пакет, включващ Windows 10 плюс Microsoft Office с голямата 60% отстъпка, която дава интернет магазинът Godeal24.
– $36.76– $36.84 – $26.05 – $26.32 – $23.32 – $20.39 – $31.48 – $21.07
Допълнителен програмен продукт за вашия личен компютър
за $20.49 за $10.24 за $15.36 за $14.24 за $14.34 за $15.36 за $46.11
Препоръчваме ви да се насладите на многозвездното потребителско преживяване посредством безплатното възобновяване до Windows 11, както и на допустимо най-хубавите цени на операционната система Windows 10 благодарение на продуктовите ключове на Godeal24. Избраният артикул получавате незабавно в електронната си поща без да се постанова да чакате няколко дни идването да вземем за пример, на пощальон. Сами се убедете, че обслужването е на доста високо равнище. Винаги можете да се обърнете към нашия екип благодарение на имейл на адрес, който ще помогне при зародил проблем или въпрос. Най-добре е да си купите съответния артикул още през днешния ден, тъй като на следващия ден може да бъде късно.
Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР