Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE

...
Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE
Коментари Харесай

Проблемите с доставките на конзоли ще продължи и през следващата година

Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE
Проблемите с доставките на хардуерни съставни елементи се задълбочават с всеки минал ден. Цените хвърчат нагоре, а потребителите почват да се изнервят и то не без съображение.

Последните репортажи по отношение на неуспеха на производители и снабдители да отговорят на търсенето приказват за това, че освен не се вижда светлина в тунела, само че и ситуацията може да се утежни. В началото на този месец Toshiba разгласява, съгласно който дефицитът ще продължи и през цялата последваща година. За същото свидетелства и изследване, което разгласява IPC неотдавна. И в случай че сте конзолен геймър, то е добре да се подготвите с самообладание, тъй като може и да не получите скоро своя PS5 или Xbox Series X|S. За това насочват и думите на шефа на Xbox звеното Фил Спенсър, който неотдавна даде изявление за The Wrap. И не става дума за чиповете единствено, което е казуса тук.

„Мисля, че е прекомерно изолирано да се приказва, че става въпрос само за чипове. Когато се замисля за това, какво значи да се снабдиш с елементи, които са нужни за основаването на една подпора през днешния ден и да я поднесеш към пазарите, на които има търсене за тях, то имаме работа с доста повече проблематични точки тук. И за жалост считам, че това ще е с нас за месеци и месеци. Със сигурност до края на тази и в хода на идната календарна година. Това, което е най-обезсърчаващо тук е разочарованието на геймърите. Хората в действителност желаят това ново потомство конзоли. Става дума за положителни конзоли – както от нас, по този начин и от другите компании. И хората желаят да получат достъпа до новите им функционалности. Работим интензивно по това да ги доставим до пазара, само че това е предизвикателство, с което ще се борим още дълго“, счита Спенсър.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР