Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE

...
Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE
Коментари Харесай

Syberia и Syberia II са безплатни в Steam

Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE
Ако желаете да влезете в машината на времето и си насладите на приключенската сага Syberia изцяло гратис, то може да го извършите единствено през днешния ден. За тази цел, би трябвало да и да ги свалите. Предпоследната игра от сериите, Syberia III е съвсем безвъзмездна – понижена с 85%.

Syberia е класическо премеждие, основано от белгийския художник и създател на комикси Беноа Сокал. Играта ви среща с младата адвокатка Кейти Уолкър, която получава на тип лесна задача, която обаче ще я води на най-голямото премеждие в живота ѝ до момента и ще го промени вечно. Невероятни пейзажи, съобразителни и предизвикателни загадки, дружно с историята и разговора, носещи присъщия почерк на починалия към този момент Сокал, са отличителните достолепия на една от огромните игри на към този момент далечната 2002.

Syberia II, продължението на първата игра, появило се две години след истинската Syberia, ви среща още веднъж с Уолкър, която завършва едно премеждие, с цел да стартира друго. След намирането на последния правоприемник и продава фабриката, тя се впуска в необикновено странствуване с Ханс Воралберг в търсене на следите на последния сибирски мамут.

Както знаете, в края на тази година се да излезе и последната игра от именитата поредност с името Syberia: The World Before. След известно закъснение, Microids оповестиха и формалната дата на нейната премиера: 10-ти декември.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР