Facebook се извини на потребителите за нов двучасов глобален срив

...
Facebook се извини на потребителите за нов двучасов глобален срив
Коментари Харесай

Instagram и Messenger отново се сринаха

Facebook се извини на потребителите за нов двучасов световен срив на част от услугите си и разгласи, че той се дължи на неточности в конфигурацията.

Корпорацията удостовери, че обществените платформи Instagram, Messenger и Workplace са били наранени от случая.

„ Искрени извинения на всички, които не са могли да достъпят продуктите ни в последните няколко часа. Оправихме този проблем и всичко би трябвало да се възстановява в този момент “, пишат от Фейсбук.

Потребителите на Instagram не са могли да заредят началната си страница, до момента в който други не съумели да изпращат известия в Messenger, написа „ Ройтерс “.

Много от хората се реалокираха в Twitter, с цел да се пошегуват с зародилия проблем. „ Изглежда Фейсбук мина на 3-дневна работна седмица. Затваря в понеделник и в петък? “, написа консуматор.

В началото на седмицата от обществената мрежа обясниха, че смяна в конфигурацията е довела до близо 6-часово спиране, което попречи на над 3 милиарда души да влизат в платформите Instagram, Messenger и WhatsApp. В писмо до чиновниците самият Зукърбърг уточни срутва като „ най-лошия, който сме имали от години “.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР