Facebook представя през следващата седмица своята нова криптовалута, като вече

...
Facebook представя през следващата седмица своята нова криптовалута, като вече
Коментари Харесай

Visa, Mastercard, PayPal и Uber подкрепиха криптовалутата на Facebook

Фейсбук показва през идната седмица своята нова криптовалута, като към този момент стана ясно, че повече от 12 водещи компании са изрази поддръжката си, като влагат по 10 млн. $ за създаването. Сред тях са Visa, Mastercard, PayPal и Uber. Това е главният акцент в софтуерния коментар на основния редактор на Investor.bg Бойчо Попов за утринния блок „ Бизнес старт “ с водещ Христо Николов.

Компании от бранш финанси, електронна търговия, рискови капиталисти и телекомуникации желаят да имат директна роля в развиването на валутата Libra, настояват осведомени със случая. Новото при тази виртуална валута, по отношение на останалите съперници на пазара сега, е, че тя ще е обвързана с кошница от валути, издавани от държавните управления на разнообразни страни, за отбягване на фрапантните съмнения в цената ѝ.

Друга любопитна информация от света на технологиите е отражението на комерсиалната война сред Съединени американски щати и Китай върху цената на акциите на производителя на чипове Broadcom. Самата компания понижи фрапантно прогнозите си за доходи през остатъка от годината, което докара до спад в пазарната оценка от цели 8,7%. Това е посредством най-много на възбраната за търговия с Huawei.

Пазарите в Северна Америка и Европа за Broadcom са постоянни към този миг, само че Азия стартира да дава своето неизбежно отражение върху бизнеса с високи технологии.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР