Facebook Inc. изгражда собствена операционна система, за да намали зависимостта

...
Facebook Inc. изгражда собствена операционна система, за да намали зависимостта
Коментари Харесай

Facebook създава собствена операционна система

Facebook Inc. построява лична операционна система, с цел да понижи зависимостта си от съперници като Apple Inc. и Гугъл, които имат най-популярните мобилни операционни системи в света, написа Bloomberg.

Планираната Оценка за съвместимост ще бъде употребена главно за бъдещи артикули, в това число очила с добавена действителност, споделя представител на компанията. Фейсбук към този момент има проект да създава такива очила с вграден програмен продукт. Не се чака обаче това да се случи скоро.

" Искаме да сме сигурни, че в идващото потомство артикули има място за нас ", споделя Андрю Босуърт, шеф по хардуера в компанията. " Не считаме, че можем да имаме вяра на пазара или съперниците, че това ще бъде случая ".

Фейсбук от дълго време търси метод да понижи зависимостта си от Apple и Гугъл, като даже се опита да сътвори личен смарт телефон и създаде програмен продукт за моделите на HTC. И двата плана се провалиха.

Компанията е създала и незабавен проект за деяние, наименуван Project Oxygen, при положение, че приложенията? бъдат блокирани от Гугъл Play Store.

Някои водачи в промишлеността, в това число и основният изпълнителен шеф Марк Зукърбърг, имат вяра, че очилата с добавена действителност някой ден може да изместят мобилните телефони.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 CollectoRitioner (преди 2 минути) Рейтинг: 5386 | Одобрение: -11144 Абсурд да изместят Андроид! A COLLECTIONER OF RARE ARTEFACTS/OBJECTS (PAINTINGS, ANCIENT ASIAN SWORDS) AND A COLLECTOR OF ENVY. Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР