Facebook е придобил любимо на тинейджърите приложение Тbh, пише Business

...
Facebook е придобил любимо на тинейджърите приложение Тbh, пише Business
Коментари Харесай

Facebook закупи любимо на тинейджърите приложение

Facebook е придобил обичано на тинейджърите приложение Тbh, написа Business Insider.

Tbh, което е редуциране от " To be honest " (За да бъда честен), се смята за " единственото анонимно приложение с позитивни трептения ". Проектираното за лица на възраст 13 и повече години приложение позволява на учениците да основават анонимни анкети за себе си и приятелите си. Въпреки че е интензивно единствено в няколко щата в Съединени американски щати, приложението е било изтеглено от повече от 5 млн. души през последните седмици, а потребителите са изпратили повече от 1 милиарда известия. Миналия месец Tbh се появи на върха на листата с безвъзмездни приложения на Apple в App Store.

" Tbh и Фейсбук споделят обща цел за създаване на общественост и дават опция на потребителите да споделят по метод, който ни доближава един с различен ", сподели в изказване Ванеса Чан, представител на Фейсбук.  " С ресурсите на Фейсбук можем да продължим да разширяваме и да построяваме позитивни прекарвания ", добави още тя. 

Четиримата съоснователи на Tbh - Никита Биър, Ерик Хазард, Кайл Сарагоса и Никола Дюкодон - ще се измъкнат от започващия си офис в Оукланд, Калифорния, с цел да работят в седалището на Фейсбук в Силиконовата котловина. Те ще продължат да работят по приложението, изясни Чан.

Фейсбук не разкри финансовите условия на договорката, нито пък по кое време тъкмо е осъществена, споделя изданието. 

Чрез закупуването на Tbh, Фейсбук прибавя още едно приложение към арсенала, който разпростира против Snapchat - най-популярната обществена мрежа измежду младежите съгласно последно изследване.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР