Facebook е най-желаният работодател в света, сочи класация на британския

...
Facebook е най-желаният работодател в света, сочи класация на британския
Коментари Харесай

10-те най-добри работодатели в света

Фейсбук е най-желаният шеф в света, сочи ранглиста на английския уебсайт Glassdoor, направена въз основата на анкети измежду чиновници на фирмите, влизащи в листата на най-хубавите работодатели. Онлайн изданието употребява отговорите, с цел да сформира годишната си ранглиста „ Изборът на чиновниците “.

През предходната година обществената мрежа остана на трето място в подреждането, само че през 2013 година получава утвърждението на 99% от своите чиновници, което й разреши да измести от върха друго горещо име в света на технологиите – Apple. Към декември предходната година чиновниците във Фейсбук са били 4619 души, а през октомври компанията откри инженерен отдел към офиса си в Ковънт гардън, централен Лондон.

Glassdoor разрешава на потребителите си да споделят цялостните си усещания за работата за дадена компания, както и да разкриват детайлности за заплатата си, за процеса по кандидатстване за работата. Сайтът заяви, че е получил близо три милиона оценки и известия за заплати.

Служителите на Фейсбук са показали, че джагите, един ден в годината, отдаден на видео игри и тенис на маса са някои от методите им да се забавляват. А всеки млад родител в компанията получава 4000 $ еднократна помощ, добавя в. „ New York Times “. Ето 10-те най-хубави работодатели в света.

1. Фейсбук (facebook.com)
2. McKinsey & Company (mckinsey.com)
3. Riverbed Technology (riverbed.com)
4. Bain & Company (bain.com)
5. M. D. Anderson Cancer Center (mdanderson.org)
6. Гугъл (google.com)
7. Edelman (edelman.com)
8. National Instruments (ni.com)
9. In-N-Out Burger (in-n-out.com)
10. Boston Consulting Group (bcg.com)

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР