Face ID е технология за разпознаване на лицето, създадена от

...
Face ID е технология за разпознаване на лицето, създадена от
Коментари Харесай

Смартфонът AllCall Mix2 с 18:9 безрамков екран разполага с Face ID разпознаване на лицето

Face ID е технология за различаване на лицето, основана от Apple Inc за iPhone X. Методът обезпечава по-висока сигурност и дискретност, и доста от по-новите смарт телефони поддържат технологията за различаване на лицето Face ID. Иновативната компания AllCall също интегрира тази нова технология в своя нов модел AllCall MIX2.



За да употребявате технологията за различаване на лица в смарт телефона AllCall Mix2, е належащо да регистрирате лицето си, като процесът е напълно банален и елементарен. AllCall заяви, че предната HD камера с 3D различаване на лицето снима съвсем 1024 присъщи особености на лицето, които употребява за неговото бързо и тъкмо различаване. Контурите на лицето се употребяват от вградена система за надълбоко образование и машинен разбор, даваща опция да отключите смарт телефона единствено с един взор. Скоростта е добра и процесът трае не повече от 2 секунди. В същото време на задния панел е оставен общоприетия скенер за пръстови отпечатъци, с опция за различаване отпечатъците на 10 пръста. По този метод AllCall дава два надеждни метода за отключване и заключване на AllCall Mix2, с което сензитивната информация се съхранява надеждно, а достъпът до нея е доста комфортен.



Използването на лицево различаване е доста по-надеждно от която и да е ключова дума и с него е заобикаля забравянето и открадването на паролата за отключване на устройството. Вашето лице и вашите пръстови отпечатъци към този момент се употребяват като персонална карта и дават доста огромна гаранция за сигурността на вашите данни.

От главните характерности на AllCall MIX2 е известно, че смарт телефонът ще има 5,99-инчов изцяло безрамков екран с резолюция 2160х1080 пиксела и ще употребява мощния процесор Helio P23.

Повече информация може да намерите в формалния уеб страница на AllCall. Посетете и Фейсбук профила на производителя и в случай че сте по-активни, можете да спечелите един безвъзмезден AllCall MIX2.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР