Фабрики за нелегални цигари в чужбина, подкупи, които е трябвало

...
Фабрики за нелегални цигари в чужбина, подкупи, които е трябвало
Коментари Харесай

Шефът на ДАНС проговори за аферата с митниците

Фабрики за незаконни цигари в чужбина, подкупи, които е трябвало да бъдат дадени на паркинга на Народното събание и сериози връзки в Министерство на вътрешните работи и митниците. За всичко това описа ръководителят на ДАНС Пламен Тончев по време на чуване във краткотрайната парламентарната комисия за следствие на корупционните практики в организация " Митници ".

" ДАНС работи по групата на Стефан Димитров, Марин Димитров и Паскал от средата на 2022 година Тогава постъпи оперативна информация за незаконната им активност, обвързвана с контрабанда. Тя сподели, че са свързани с контакти сред непознати и български жители, които имат потребност от коридори през разнообразни гранично-контролно пропускателни пунктове, длъжностни лица от Министерство на вътрешните работи и митниците ", описа за акцията в митниците ръководителят на ДАНС Пламен Тончев пред депутатите от комисията, управлявана от Тошко Йорданов. Създаването ѝ беше инициирано от депутатите от Има Такъв Народ ден след ареста на шефката на Агенция " Митници " Петя Банкова.

Контактите им са били от ниските равнища до управителни чиновници на гранични полицейски участници. Марин и Стефан Димитрови имали въздействие в Министерство на вътрешните работи. Поддържали връзки с хора от политическото и професионалното управление.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР