Фабриката за фалшиви новини, която бичи яко в редакцията на

...
Фабриката за фалшиви новини, която бичи яко в редакцията на
Коментари Харесай

Срамота, колеги! Гошо Синдика пусна в „Конкурент“ нова фалшива новина за врачанската болница /доказателство/

Фабриката за подправени вести, която бичи крепко в редакцията на врачанския вестник „ Конкурент “, извади нова продукция, откри инспекция на организация BulNews.bg. Днес в уеб страницата на изданието бе оповестен материал със стресиращото заглавие „ Скандал! Никой не ще да ръководи МБАЛ „ Христо Ботев “, в който по жесток метод е изработен опит да бъде манипулирано публичното мнение. Поместеният текст е откровена неистина, която е част от офанзивата на „ Конкурент “ против най-голямата болница в Северозападна България. Главният редактор Георги Александров, прочут и като Гошо Синдика, тиражира изказванието, че към момента не са подадени документите за вписването на новия изпълнителен шеф и какво означавало това за бъдещето на здравното заведение.
Проверка на организация BulNews.bg откри, че документите за вписването на новия Борд на шефовете на МБАЛ „ Христо Ботев “ са подадени по електронен път от чиновници на министерството в Търговския указател. Входящият номер за импортирания годишен финансов доклад е 20180504112725, а молбата за вписването на новия Съвет на шефовете е с № 2018050411140.
Нормално е безпристрастният четец да се запита за какво е тази брутална офанзива против болничното заведение във Враца. По-наблюдателните хора евентуално са забелязали, че в дните, когато има стачки против здравното заведение, във вестник „ Конкурент “ и в неговия уебсайт се разгласяват платени материали за блестящото развиване на „ Първа частна болница “. Освен че е извънредно несвоевременно тъкмо в подобен миг да се пускат сходни текстове, това е и много знаково. Мислете, хора, мислете…
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР