Фаблетът с 6-инчов FHD+ екран издържа до 4 дни при

...
Фаблетът с 6-инчов FHD+ екран издържа до 4 дни при
Коментари Харесай

Ulefone Power 3 – смартфон с удивителна 6080 мАч батерия

Фаблетът с 6-инчов FHD+ екран устоя до 4 дни при естествена приложимост и до 75 дни в режим стендбай

Ulefone Power 3 е фаблет с огромен 6-инчов FHD+ екран, изпълнен във формат 18:9

Краткото време за самостоятелна работа на смарт телефоните се смята за основен проблем пред проектантите на сходни устройства. Потребителите желаят повече самостоятелност, само че съществуващите технологии за акумулатори се явяват съществено ограничаване при използването на умни телефони, с всевъзможни функционалности и сюжети на приложимост. Но какво ще кажете за смарт телефон с батерия 6080 мАч?

Оборудван точно с такава батерия, Ulefone Power 3 дава обещание няколко дни интензивно прилагане на смарт телефона единствено с едно зареждане. При това приказваме за устройство от категорията на фаблетите – с 6-инчов екран във формат 18:9 и резолюция s FHD+ 2160×1080 пиксела, предпазен с Corning Gorilla Glass, четири камери и осемядрен процесор. С дебелина единствено 9,8 мм, това е един от най-тънките смарт телефони с батерия 6080 мАч, която обезпечава до 4 часа естествена работа, 63 часа за диалози и 75 часа в стендбай режим.

Ulefone Power 3 има четири камери – двойна задна и двойна предна за селфи

4G фаблетът Ulefone Power 3, предлаган от онлайн магазина Tomtop с отстъпка от $80 в интервала от 10 до 17 януари, разчита на мощен осемядрен процесор MTK6763 на тактова периодичност 2,0GHz, допълнен от 6GB оперативна памет (RAM) и 64GB непрекъсната памет (ROM). Ако вграденият флаш сторидж не е задоволителен, можете да го разширите с карти памет с потенциал до 256GB. С сходни хардуерни параметри, приложенията, игрите и видеото ще се извършват безпрепятствено и безпроблемно на смарт телефона.

1000 броя от Ulefone Power 3 се оферират сега с отстъпка от $80

Разглежданият модел впечатлява и с четирите си камери: двойна задна камера 21MP+5MP – с двойна мълния и бърз PDAF автофокус за фотоси с високо качество, както и двойна предна камера 13MP+5MP за селфи. Докато главният датчик на двойната камера улавя чисти елементи, 5-мегапикселовият допълващ датчик обезпечава професионален боке резултат.

Ulefone Power 3 е стилно устройство, с железен корпус, налично в два цвята – черен и златист

Производителят на Ulefone Power 3 слага специфичен акцент и върху сигурността. Освен наложителния скенер на пръстов отпечатък, ситуиран на гърба на устройството и с време за реакция 0,1 сек., смарт телефонът идва с новаторска технология за лицево различаване, която работи посредством предната камера. Лицето на потребителя е новата ключова дума, разпознаването е елементарно и бързо, като пази надеждно персоналните данни.

Комплектът на Ulefone Power 3 включва голям брой аксесоари

Фаблетът ще допадне и на меломаните, с помощта на вградения си чип за Hi-Fi аудио, който подсигурява безкомпромисно музикално преживяване. Ulefone Power 3 работи под ръководство на настояща операционна система Android 7.1, има размери 15,9х7,59х0,99 см и тежи 218 грама. Достойнство на модела е и реверсивният порт USB Type-C за зареждане на батерията и продан на данни.

Ulefone Power 3 се нарежда като един от най-тънките смарт телефони с батерия 6080 мАч

В интервала от 10 до 17 януари 1000 броя Ulefone Power 3 ще бъдат продавани на цена от $219,99, която е с $80 по-ниска от естествената цена на апарата – $299,99. Нещо повече, купувачите на този модел ще получат гратис голям брой аксесоари, включени в комплекта – наред със наложителните захранващ адаптер, USB кабел и игла за сим, ще откриете калъф за смарт телефона, предпазен филм за екрана, OTG кабел, преходник Micro USB – Type-C, преходник за слушалки Type-C към 3,5-мм, и несъмнено, управление за потребителя.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР