Фаб Файв остава в борбата за място на полуфиналите в

...
Фаб Файв остава в борбата за място на полуфиналите в
Коментари Харесай

Фаб Файв прати серията с Балкан -2 в трети мач

Фаб Файв остава в битката за място на полуфиналите в район Запад на ББЛ А група. Тимът изравни четвъртфиналната серия с Балкан -2 на 1-1 победи, откакто завоюва втория дуел в зала „ Триадица “ със 74:54.

Предстои да бъде оповестена датата и на решителната трета среща.

След близо три минути без панер и от двата отбора на старта на мача, „ зелените “ поведоха с няколко точки. Съперникът им обаче бързо стигна до поврат и след първата част бе напред с 19:14. Няколко замени на водачеството белязаха началото на втория интервал, след което обаче Фаб Файв още веднъж взе самодейността и на почивката се откъсна с 41:29.

Балкан -2 продължаваше да изпитва проблеми в нахлуване и след паузата и преди заключителната четвърт към този момент изоставаше с 39:58. В оставащото време столичният отбор поддържаше разлика от към 15-20 точки и завоюва безапелационно.

Най-сериозното преимущество на спечелилите бе в подкошието, където те означиха 56 от своите точки против 30 за съперника си.

Мартин Горунов бе най-резултатен за Фаб Файв с 21 точки, като овладя и 8 битки. Дабъл-дабъл от 12 точки и 10 битки направи Георги Кръстев.

За тима от Ботевград Александър Гавалюгов се регистрира с 10 точки, по 9 имат Иво Корестилов и Кристиян Василев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР