ФА ще обжалва решението Моуриньо да не бъде наказан за

...
ФА ще обжалва решението Моуриньо да не бъде наказан за
Коментари Харесай

ФА ще обжалва решението Моуриньо да не бъде наказан за употребата на нецензурен език

ФА ще апелира решението Моуриньо да не бъде осъден за използването на циничен език
Футболната асоциация на Англия ще апелира решението на Независимата регулаторна комисия да не санкционира Жозе Моурино за използването на циничен език. Мениджърът на Манчестър Юнайтед бе упрекнат в потреблението на афектиран език след края на мача сред,,червените дяволи “ и Нюкасъл, извоюван с 3:2 от тях на,,Олд Трафорд “. Доказателства против португалския експерт не бяха открити и обвиняванията бяха свалени.

,,Имайки поради писмените аргументи от Независимата регулаторна комисия по случая с Жозе Моуриньо, Футболната асоциация на Англия ще апелира решението “, обявиха от ФА. В писмените аргументи комисията е наела специалист по португалския език, който да разкрие какво е споделил на телевизионните камери след дуела с Нюкасъл Моуриньо.

Господин Педро Ксавиер е заключил, че думите, които е изрекъл някогашния ментор на Челси, биха обидили човек в дословния смисъл, само че използваната от него фраза може да бъде употребена по метод, който не е афектиран.

ФА показа, че не има вяра на заключението и ще апелира решението, вярвайки, че Моуриньо е използвал циничен език, ориентиран към някой избран човек. Юнайтед гостуват на Ювентус в среща от Шампионската лига довечера. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР