Ф ранция предупреди за прилагане на санкции срещу Обединеното кралство

...
Ф ранция предупреди за прилагане на санкции срещу Обединеното кралство
Коментари Харесай

Франция заплаши със санкции Великобритания

Ф ранция предизвести за използване на наказания против Обединеното кралство при положение, че английската страна не съблюдава договореностите за лов на риба, планувани в съглашението за Брекзит.

Това заяви в неделя формалният представител на френското държавно управление Габриел Атал, представен от "Фокус ".



"Искаме да спазим споразуменията. Ако те не бъдат спазени, тогава могат да бъдат приложени наказания ", предизвести той. "Когато едната страна не извърши отговорностите си, са вероятни разнообразни ответни ограничения. "



Атал удостовери, че една от тези ограничения може да бъде изключване от електрическата мрежа на английския остров Джърси, ситуиран в Ламанш.

"Париж също се обърна към Европейската комисия, с цел да убеди Лондон в нуждата да се придържа към контракта ", добави той.



Недоволството на Франция накара английските управляващи да изготвят лист с 41 френски кораба, на които ще бъде позволено да ловят във водите на Джърси, до момента в който Париж упорства за 344 кораба.



Според министъра по морското дело Аник Жирарден Англия също по този начин е излязла с редица претенции, които не са попадали по-рано в полемиката по риболовните въпроси, извършена в границите на договарянията за Брекзит.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Звездна нощ. Влюбени на скамейка в парка. Младежът: - Виж, обичана! Падаща звезда! Пожелай си нещо! - Искам да се омъжа за теб! - Ааа,… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниДосега местонахождението му е неизвестноПреди това на шампионата България завоюва четири медалаЕвропейската комисия е взела решение да не възобновява контракта с компанията за коронавирус ваксиниСюели е изоставена пред сиропиталище в Китай, а през днешния ден покорява стилната индустрияНамираме се в сериозен миг от борбата против пандемиятаНад 12 000 души и 190 военни машини и системи участваха в парада в Русия, отбелязващ успеха над нацистите през Втората международна войнаПри последния случай, животното атакува стара женаДнес означаваме Деня на успеха и Деня на ЕвропаОт позиция на диететиката някои от комбинациите въобще не са подобаващи " В последните години положихме доста старания, с цел да бъде страната ни заслужен и деен член на Европейски Съюз ", написа министър председателят в оставкаКакво разяснява шефът на Националния център по заразни и паразитни болестиКакво разяснява президентът пред журналистиАпартаментът, в който е станал гърмежът, е изцяло изпочупенЗасега няма арестуваниУрсула фон дер Лайен прикани Съединени американски щати да разрешат износа на ваксини за по-бедните страниСтърджън предизвести английския министър председател да не се пробва да блокира втори референдум за самостоятелност на ШотландияОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР