Езиковата гимназия в Ловеч отбеляза на 7 април 2023 г.

...
Езиковата гимназия в Ловеч отбеляза на 7 април 2023 г.
Коментари Харесай

Езиковата в Ловеч празнува с нова театрална постановка и тържество

Езиковата гимназия в Ловеч означи на 7 април 2023 година своя обичаен учебен празник с нова театрална режисура и празненство. Събитието събра в салона на театъра доста възпитаници, учители и посетители. С приветствие към учебното заведение се обърна ръководителят на Общинския съвет в Ловеч Петър Цолов, който е ученик на гимназията, оповестиха от пресцентъра на общината.

Директорът на гимназията Радослав Хитов получи и приветствен адрес от името на кмета на Община Ловеч Корнелия Маринова. В него се споделя: „ Към Вашите триумфи в учението, в изпити и състезания, дано прибавим и сполучливото довеждане докрай на градежа на новото крило към главната образователна постройка.  Това ще разреши към този момент да учите на едносменен режим. “ На зрелостниците кметът пожелава да се концентрират върху бъдещето, защото предстоят други значими избори, които ще дефинират по-нататъшното им развиване. 

Веднага по-късно беше показана ученическата режисура на пиесата „ Клиничен случай “ от Рей Куни. За втора поредна година с актьорите-абитуриенти работи режисьорът Веселин Плачков – Старши, който е татко на известния едноименен артист Веселин Плачков. Миналата година той сложи драматизация на „ Българи от остаряло време “ на Любен Каравелов. 



И тази година спектакълът беше съпроводен от доста овации и избухлив смях - премия за надарените млади артисти.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР