Езикът на тялото си е цяла наука. Всеки един жест,

...
Езикът на тялото си е цяла наука. Всеки един жест,
Коментари Харесай

Начинът, по който носите чантата си, казва всичко за вас

Езикът на тялото си е цяла просвета. Всеки един жест, гримаса, реакция издават доста за нас. Това, несъмнено, го вършат и облеклата, и аксесоарите, които носим по себе си. Може би не сте си давали сметка, само че в действителност методът, по който носите чантата си, издава доста за характера ви. Каналът във vbox7 споделя:

Чанта през рамо

Вие обичате приятелите и околните си. Обичате да споделяте постоянно с тях. Въпреки това сте склонни да се хвалите с всичко, което сте постигнали.
               

A post shared by (@royaal_girl) on Dec 31, 2018 at 5:39am PST

Чанта на рамо

Вие сте тактични, преценявате се с другите и даже мислите първо за тях. Често бихте жертвали своя персонален комфорт , с цел да е добре индивидът до вас.
               

A post shared by (@doris.beaute) on Dec 31, 2018 at 5:40am PST

Чанта върху гърдите

Вие сте непредсказуеми и нелогични, тъкмо както и методът, по който носите чантата си. Хората не знаят какво да чакат от вас. Енергичен сте и не седите дълго на едно място.



Чанта в ръцете

Ако носите чантата си по този начин, даже и да не е клъч, значи за вас контролът е значим. Доминирате измежду другари, в фамилията си, измежду близки. Вие сте същински водач, само че носите своята отговорност за това.-->
 чанта iStock/Getty Images
Чанта раница

Справяте се с всичко с лекост. Имате всичко за всеки миг. Предвидливи сте, адаптирате се елементарно, въпреки че от време на време са ви нужни повече старания.
               

A post shared by (@kaptenandson) on Dec 30, 2018 at 12:54am PST

И още:

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР