„Езикът на разделение“, използван от някои европейски политици, е „много

...
„Езикът на разделение“, използван от някои европейски политици, е „много
Коментари Харесай

Турция: Европа играе опасна игра

„ Езикът на разделяне “, употребен от някои европейски политици, е „ доста рискова игра “, която оказва помощ за възхода на екстремизма в Западна Европа, съобщи турският външен министър Мевлют Чавушоглу.

„ Ние, хората взимащи решения и политиците, имаме значими отговорности. Една от аргументите за възхода на екстремизма в Западна Европа е езикът на разделяне, употребен от някои политици “, съобщи Чавушоглу на среща на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации по въпросите за създаване и подсилване на мира.

"Този метод разделя хората по етнически и религиозни редове. Това е доста рискова игра ", сподели той. Призовавайки политиците да се въздържат от основаване на стандарти, той сподели, че всеки би трябвало да съобщи позитивни и сплотяващи послания на света, заяви Българска национална телевизия.

Младите хора по целия свят са обект на радикални, екстремистки и терористични идеологии, сподели Чавушоглу. "Терористични групи като „ Ислямска страна “ (ИД), „ Ал Кайда “, ПКК и ФЕТО не престават да наемат дами, деца и младежи. Трябва да спрем това. Това, от което се нуждаем, е холистичен метод ", означи той, като сподели, че радикализацията и екстремизмът с принуждение не се лимитират до една съответна вяра, религия или общественост.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР