Езикът на политиците в 49-ия парламент често преминава границите на

...
Езикът на политиците в 49-ия парламент често преминава границите на
Коментари Харесай

Обидните дебати: Защо се допускат соросоидни понита и къси мъжкари от парламентарната трибуна?

Езикът на политиците в 49-ия парламент постоянно минава границите на положителния звук и без съмнение може да се дефинира като безсрамен. Според откриватели речевата експанзия на народните представители в никакъв случай не е била толкоз изявена. Защо депутатите се наскърбяват с грозни думи и какво демонстрира този феномен?

Делян Пеевски - Движение за права и свободи, 23.02.24: Просто една сладка куртизанка, която... сяда по скутове.

Тошко Йорданов - ПГ на " ИТН ", 6.3.24: Поемайки животворната течност през скута му, няма никакъв късмет да се роди нещо.

Цончо Ганев - ПГ на Политическа партия " Възраждане ", 7.3.24: Политически леки дами...

Костадин Костадинов ПГ на Политическа партия " Възраждане ", 20.12.23: Компаньонки, за които се носят митове.

Тошко Йорданов - ПГ на " ИТН ", 22.06.23: Малка палава обла пеперудка.

Филип Станев ПГ на Политическа партия " ИТН ", 6.03.24: Не забравяйте, че седенето в лоен скут и пиенето на кафе имат потребност и от смазочни материали. Академикът схваща от сапуни.

Андрей Чорбанов - ПГ на Политическа партия " ИТН ", 6.3.24: Еднополовият секс при всички случаи не води до репродуктивни резултати, макар многократните опити.

Манол Пейков - ПП-ДБ: 26.04.23: Коцето Късопишков, имам поради човек който написа с къси букви.

Тошко Йорданов - ПГ на Политическа партия " ИТН ", 6.3.24: единият от сексуалнитe сътрудници има характерна полова ориентировка.

Костадин Костадинов ПГ на Политическа партия " Възраждане ", 26.04.23: Направете нужното да изхвърлите тази наслойка от Народното събрание, тъй като другояче ще изхвърлим утайката ние.

Всичко това са реплики от изявления в границите на едвам 6 парламентарни съвещания.

" Този репертоар е много плосък, доста еднопосочен, той идва несъмнено от момчешкия махленски сленг, от бандитския диалект, единствено че, когато се произнася в Народното събрание, има страшна перверзия в това, тъй като Народното събрание е изцяло безвредна среда. Ако обиждаш по този метод на улицата, най-вероятно ще си изкараш багра ", сподели Димитър Вацов - мъдрец.

Използването на вулгаризми е форма на експанзия към съперника, само че в подтекста на българския парламент, това е бутафорна експанзия. Тя най-често употребява репертоара на национал-популизма, споделя Димитър Вацов. В този смисъл е любопитно, че точно " Възраждане " и " ИТН " най-често пропагандират отрицателните облици, които основава Делян Пеевски.

Цончо Ганев, ПГ на Политическа партия " Възраждане ": Седящите в скута на Пеевски и пиещи мазно кафе...

Никола Димитров, ПГ на Политическа партия " Възраждане ": Това са мъже, които стоят в скутове на други мъже и пият мазно турско кафе.

" Този език работи да покаже, че ние сме от простолюдието, от елементарните хора и сме против елитите. На пръв взор наподобява тъй че, когато се приказва вулгарно, когато човек изпсува, той като че ли е откровен. Истината обаче е, че това е един много изхабен сценичен език, който има своите подготвени формули, те са клишета. Единият вид е да се употребяват умалителни ", изясни Димитър Вацов - мъдрец.

Тошко Йорданов - Има Такъв Народ, 7.3.24: Митев, затвори си устенцето.

Делян Пеевски, 23.02.24: Малката бъбрива Шехерезада Христо.

Другият метод да бъде показан като в някакъв смисъл отклонен - най-често полово:

Тошко Йорданов - Има Такъв Народ, 6.3.24: Премиерът се изпързаля като сапун в турска баня.

Костадин Костадинов, 26.04.23: сбъркани хора с нетрадиционна ориентировка

Цончо Ганев, 18.01.24: Лицето Божанков е просто розово пони.

Третият вид - когато политическия съперник е упрекван, че е платен, че е подкупен.

Цончо Ганев - Политическа партия " Възраждане ", 6.3.24: Както е обикновено, Соросът се изнесе.

Понякога думите не им стигат:

" Става пердах там, не виждате ли? "

Циничният изказ от трибуната на Народното събрание не просто демонстрира ниска просвета. Чрез него умишлено се дискредитира политическия развой и се възпитава съмнение в институциите.

" Колкото по-нестабилна е една народна власт, толкоз по-голяма е вероятността да избиват такива явления ", сподели Димитър Вацов - мъдрец.

На този стадий наподобява, че потреблението на обидни клишета остава наложителна точка в дневния ред на политиците - популисти.

- Надявам се да не се получи хеттрик от забележки?
- Всичко е допустимо господин ръководител.

Явор Божанков, ПП-ДБ, 7.03.24: Цончо Ганев е същински мъжага, с тази строга прическа лъха на тестостерон. В речника против думата " мъжага " стои негова фотография, с излизанията му на трибуната комплексира всички мъже в залата.

Явор Божанков, 1.06.23: Говориха за меки китки, двамата с Цончо и Костадин Костадинов най-вече ни съмняват в това отношение.

Костадин Костадинов, 26.04.23: Сбъркани хора с нетрадиционна ориентировка коалиция Сорос-донос

Христо Иванов, 23.02.24: Пачавра петно не хваща...


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР