EZ1000 работи с технологии, ползвани в Холивудските продукции, най-прецизният досега

...
EZ1000 работи с технологии, ползвани в Холивудските продукции, най-прецизният досега
Коментари Харесай

Кой е професионалният телевизор за непрофесионалисти на Panasonic?

EZ1000 работи с технологии, употребени в Холивудските продукции, най-прецизният до момента видео процесор на Panasonic в композиция с несравнимите цветове и контрастност на OLED технологията

В края на 2017-а, когато човек си избира нов тв приемник, той има предостатъчен избор от най-различни модели. На пазара има прелестни оферти, само че един от производителите подчертава над нещо ексцентрично –  модел, който е основан, с цел да бъде употребен от експертите в Холивуд, само че в същото време към този момент може да бъде закупен, даже в България.

И в действителност, едно от най-важните събития в света на тв приемниците през актуалната година, е появяването на Panasonic EZ1000. Това е първият  HDR-съвместим Ultra HD OLED тв приемник в света, който поддържа обработка на картината, по този начин както с нея се занимават експертите в Холивуд.



Външният тип на EZ1000 е замайващ. С идеално плоския си екран, той наподобява по този начин, като че ли плава над поставката. Телевизорът е направен с мрачно железно покритие без забележими шевове и съединения, което основава чувство за грациозност, насочвайки вниманието надалеч отвън чисто физическата структура.

EZ1000 работи благодарение на най-мощния видео процесор на Panasonic, вграждан в миналото в потребителски тв приемник – процесорът Studio Colour HCX2, а при конструирането и настройването на HCX2 процесора Panasonic употребява опита на холивудските експерти, насъбран в продължение на десетилетия.



Благодарение на OLED технологията на екрана, картината е освен красива, само че и с извънредно достоверни цветове и придвижвания. За разлика от доста други оферти на пазара, тук експертите много са поработили, освен върху пъстрите цветове, само че и върху способността за пресъздаване на богат и бездънен черен цвят.

При изобразяването му OLED пикселите безусловно се изключват, а повторното им включване изисква значителен физически „ скок “ в софтуерно отношение. За решаването на този проблем Panasonic употребява своето ноу-хау от плазмените тв приемници, вследствие на което реализира невиждана подробност и в най-тъмните подиуми.



Характерно за EZ1000 е потреблението на специфичен филтър на екрана, наименуван Absolute Black Filter, който гълтам околната светлина и отстрани отраженията, тъй че черните зони в картината фактически да наподобяват черни. Също по този начин, изцяло е отстранено присъщото пурпурно оцветяване, което се следи при други OLED екрани в ярко помещение.

Не единствено тук, а във всеки детайл на тв приемника си проличава внедряването на опита на Panasonic във всеки стадий от телевизионната продукция, от създаването на съоръжение за телевизионни студия до основаването на индустриални стандарти и производството на тв приемници за вашия дом.

Същевременно аудио  системата Dynamic Blade Speaker на EZ1000, усъвършенствана от инженерите на Technics, способства за реализиране на допустимо най-високото качество на звука,  до момента в който EZ1000 употребява новата смарт система My Home Screen 2.0, създадена да обезпечи ултра-гладка и интуитивна връзка с телевизионния фен за елементарен и комфортен достъп до всички модерни източници на наличие.

 Моделът е безусловно потвърден водач на пазара, разполагащ с десетки документи, потвърждаващи професионалните му качества, като ето единствено някои от тях:

– 4K документ от световноизвестната самостоятелна група THX – влиятелно самопризнание за качеството и прецизността на картината;

– покритие на строгите условия на UHD Alliance за най-високото равнище на узаконяване „ Ultra HD Premium “, с обновени спецификации за 2017 г.;

– верификация от Международната група UHD Alliance (UHDA), че тв приемниците дават отговор изцяло на критериите за високо качество на картината.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР