Ейза Гонзалес се оплака от отдавна възхищавания си латиноамерикански външен

...
Ейза Гонзалес се оплака от отдавна възхищавания си латиноамерикански външен
Коментари Харесай

„Аз съм твърде хубава за работа – обмислях да си обръсна главата, за да стана по-малко привлекателна“

Ейза Гонзалес се оплака от от дълго време възхищавания си латиноамерикански външен тип, откакто призна, че е пропуснала кино функции в предишното за е „ прекомерно красива “.

34-годишната мексиканска актриса и певица се появи на корицата на списание InStyle неотдавна, като сподели на изданието, че счита, че външният й тип е бил по-скоро спънка, в сравнение с помощ в предишното: „ Спомням си [казаха ми за] толкоз доста планове: „ Тя е прекомерно красива за ролята. Тя е прекомерно гореща за ролята. Тогава просто бих си помислил, Какво е Марго Роби? Тя е най-горещата и красива жена, която съм виждал в живота си! ”

Тя призна, че обстановката даже я е предиздвикала да обръсне главата си в опит да усъвършенства актьорските си вероятности.

Звездата от Baby Driver и Dusk Till Dawn призна, че това я е предиздвикало да се съмнява: „ Имах рецесия на идентичността от доста дълго време. Попитах: „ Да си бръсна ли главата? Правя ли се по-малко привлекателна? Правя ли се по-привлекателна? Не се ли обличам супер горещо, или се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР