ЕймиШумър се омъжи за приятеля си от няколко месеца КрисФишър

...
ЕймиШумър се омъжи за приятеля си от няколко месеца КрисФишър
Коментари Харесай

Щурата Ейми Шумър вдигна „луда сватба“

Ейми Шумър се омъжи за приятеля си от няколко месеца Крис Фишър на частна гала в Малибу, заяви Асошиейтед прес.

Сред 80-те посетители на сватбата бяха Дженифър Анистън, Джейк Джиленхол, Дженифър Лорънс, Лари Дейвид, Джъд Апатоу. Те са били поканени с текстово известие в неделя, единствено два дни преди церемонията.  

A post shared by @ on Feb 15, 2018 at 10:53am PST

Актрисата показа фотоси от сватбения си ден в Instagram. Тя се пошегува, че не е бременна, само че благодари за интереса. Ейми Шумър прикани искащите да създадат дарения за по-безопасно потребление на огнестрелните оръжия в подтекста на следващата пукотевица в учебно заведение във Флорида.

Крис Фишър е шеф-готвач. За връзката му с Ейми Шумър се заприказва през ноември предходната година, когато бяха видени да вечерят в Ню Йорк.  

A post shared by @ on Feb 15, 2018 at 8:53am PST

Актрисата разгласи публично, че има връзка с него чак тази неделя, като показа фотография по какъв начин се прегръщат на празненството за 60-годишнината на Елън ДеДженеръс.

Преди да се запознае с Фишър, Ейми Шумър имаше връзка към година и половина с дизайнера на мебели Бен Ханиш. Те се разделиха през май 2017 година  

A post shared by @ on Feb 15, 2018 at 11:48am PST

Ейми Шумър е единствената жена в топ 10 на класацията на сп. " Форбс " за най-високоплатени комици за предходната година. Тя заема петото място с доходи от 37,5 милиона $

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР