Ейми Шумър е една от най-колоритните актриси. Прочута е с

...
Ейми Шумър е една от най-колоритните актриси. Прочута е с
Коментари Харесай

Ейми Шумър се омъжи, покани гостите 3 дни преди сватбата

Ейми Шумър е една от най-колоритните актриси. Прочута е с комедийните си функции, както на екран, по този начин и в персоналния си живот.

Шумър постоянно до момента е доказвала, че да бъдеш натурален е най-хубавият метод да се харесаш на хората и е една от дребното звезди, които не робуват на суетата.

Ейми Шумър се снима по този начин по бикини и въобще не ѝ пука

Актрисата Ейми Шумър с необикновен жест към татко си

Сега звездата за следващ път съумя да изненада почитателите си... като се омъжи.

Актрисата подписа брак с приятеля си Крис Фишър, с който са дружно едвам от няколко месеца. Сватбата се състоя навън в Малибу, заяви Асошиейтед прес.
 Ейми Шумър и Дженифър Лорънс Ейми Шумър и Дженифър Лорънс
Сред 80-те посетители бяха Дженифър Анистън, Джейк Джиленхол, Дженифър Лорънс, Лари Дейвид, Джъд Апатоу. Те са били поканени със известие в неделя, единствено два дни преди церемонията.

ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ СВАТБАТА НА ШУМЪР В ГАЛЕРИЯТА НИ

В обществените мрежи актрисата се пошегува, че не е бременна, само че благодари за интереса.

Ейми Шумър прикани искащите да създадат дарения за по-безопасно потребление на огнестрелните оръжия в подтекста на следващата пукотевица в учебно заведение във Флорида.

Крис Фишър е шеф-готвач. За връзката му с Ейми Шумър се заприказва през ноември предходната година, когато бяха видени да вечерят в Ню Йорк.

Шумър разгласи публично, че има връзка с него чак тази неделя, като показа фотография по какъв начин се прегръщат на празненството за 60-годишнината на телевизионната водеща Елън де Дженерис.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР