Ейми Робах и Ти Дж. Холмс имаше готови прессъобщения“ само

...
Ейми Робах и Ти Дж. Холмс имаше готови прессъобщения“ само
Коментари Харесай

Ейми Робах, Ти Дж. Холмс споделя никога непубликувани изявления, съставени след разкриването на връзката

Ейми Робах и Ти Дж. Холмс имаше „ подготвени прессъобщения “ единствено часове след разкриването на тяхната дългомесечна спекулация през ноември 2022 година – само че в последна сметка взеха решение да не ги разгласяват с вярата, че това ще им помогне да запазят работата си.

По време на епизода в сряда на техния „ Amy & T.J. Подкаст “, ​​фен попита двойката за какво „ и двамата не са говорили незабавно “ и „ се отнасят строго към обвиняванията през цялото време “, в случай че в този момент настояват, че не е имало невярност.

„ Това, което се опитвахме да създадем, беше да запазим работата си “, отговори Робах, като означи, че всеки от тях е написал прессъобщения единствено часове откакто новината излезе.

Въпреки че бяха „ краткотрайно свалени от ефир, с цел да се охладят нещата “, двойката към момента се „ надяваше “ през целия шестседмичен интервал, че ще „ се върнат на работа “.

„ Нашите сърца, черва, мозъци, всичко към нас искаше да приказва намерено, само че откакто не говорихме през първите няколко дни... в кой миг тогава? Стана наист...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР