Ейми Кристофърс беше един от най-незабравимите актьори на Married At

...
Ейми Кристофърс беше един от най-незабравимите актьори на Married At
Коментари Харесай

„Троловете на Married At First Sight UK ме нарекоха дебела, но гнусните коментари ми помогнаха да си намеря мечтана работа“

Ейми Кристофърс беше един от най-незабравимите артисти на Married At First Sight UK, когато взе участие в серията E4 на гърба през 2021 година

По това време спортната журналистка беше обвързана с Джош Кристи и откровената звезда незабавно стана извънредно известна измежду феновете. Въпреки че бракът й в известното шоу не проработи, в този момент Ейми има процъфтяваща кариера надалеч от престоя си в MAFS - работи по събития като Royal Ascot и Women's Six Nations и поддържа връзка с хора като Томи Фюри и Джил Скот.

Въпреки това, когато сезонът й на шоуто E4 завърши, Ейми беше изправена пред нахлуване от ненавист в обществените медии, като главната тематика на диалог беше нейната фигура, защото тя беше безпределно и грубо засрамена.

p>

Стана толкоз зле, че 37-годишната Ейми разкри, че приятелите й са били принудени да скочат в нейна отбрана след излъчването на шоуто, защото тя беше подложена на критика в обществените медии - като тежестта й беше обект на жестоки смешки.

Говорейки извънредно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР