Ейми Доудън се опитваше да накара последователите си в социалните

...
Ейми Доудън се опитваше да накара последователите си в социалните
Коментари Харесай

Ейми Доудън се чувства „късметлийка“ на фона на битка с рака, докато дразни вълнуващи предстоящи проекти

Ейми Доудън се опитваше да накара почитателите си в обществените медии да ревнуват, до момента в който се наслаждаваше на известно време за релаксация в първокласен спа курорт.

33-годишната професионалистка от Strictly Come Dancing - която се бори с рак на гърдата степен III - изглеждаше по този начин, като че ли си прекарва най-добре, до момента в който се пръскаше в гореща вана в Уелс. Телевизионната звезда получи екскурзия до първокласната Milk Wood House в Dylan Coastal Resort в Laugharne на южния бряг на Кармартеншир, Уелс. СПА центърът за отчети се намира наоколо до пясъчни плажове покрай античните Брекън Бийконс и включва спа център и заведения за хранене от международна класа.

В четвъртък Ейми беше прекомерно щастлива да покаже какъв брой първокласно е местоположението, до момента в който създаваше видеоклип на нея по какъв начин се любува на киснене навън онлайн. Телевизионната звезда сияеше, до момента в който се отпускаше в бълбукаща гореща вана, до момента в който отделяше време от забързания си график. Тя също подразни почитателите с детайлности за п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР