Ейдриън Броуди печели наградите Оскар и Сеза̀р в категорията най-добър

...
Ейдриън Броуди печели наградите Оскар и Сеза̀р в категорията най-добър
Коментари Харесай

Духът на кампанията THE WALKERS отразява моят творчески стремеж

Ейдриън Броуди печели премиите " Оскар " и " Сеза̀р " в категорията " най-хубав артист " за ролята си по същинския живот на преживелия Холокоста Владислав Шпилман във кино лентата на Роман Полански " Пианистът ", трансформирайки се в най-младия и до момента притежател на " Оскар " в тази категория. Представянето му носи и почести за най-хубав артист от Националното общество на филмовите критици и Бостънското общество на филмовите критици, както и номинации за " Златен глобус ", премиите на Гилдията на филмовите артисти и BAFTA. Преди всичко желаеме да споменем новия филм The French Dispatch - брилянтен е! Какво можете да ни споделите за това ваше прекарване?
Благодаря ви, филмът в действителност е неповторим и доста занимателен. Това е четвъртият план, по който работим дружно с Уес Андерсън. Обичам Франция, по тази причина опцията да фотографирам още веднъж там, а и самата премиера на кино лентата в Кан тази година, беше същинско наслаждение.
Последните години бяха много тежки за всички. Как се промени за вас работният развой в тези невиждани времена?
Времето стана още по-ценно. Аз боготворя възприятието да бъда замесен в креативния развой, по тази причина в този момент, когато ходя на работа, изпитвам още по-силно възприятие на признателност, че мога да не преставам да върша това, което обичам.
Вие участвате в новата акция на Johnnie Walker. Защо?
Харесвам както като артикул, по този начин и като марка. Мисля, че методът им е въодушевяващ и намирам техния блян към съвършенство за непосредствен до себе си. Смятам, че би трябвало да сме упорити и да си проправяме път напред, да останем свързани между тях и да преследваме пристрастеностите си, да продължаваме да вървим напред.
А какви питиета предпочитате, единствено уиски ли?
Фен съм на качествените напитки като, само че като цяло обичам да подкрепям бара си добре зареден.
Казвате, че триумфът и напредъкът са значими за вас, само че кой е индивидът, който ви въодушевява повече от всички останали?
Продължавам да бъда най-силно повлиян от своите майка и татко, които работят неуморно и постоянно са ме окуражавали да бъда правилен на себе си и да имам огромни фантазии.
Как прекарахте локдауна?
Прекарах време с обичаните си хора, само че също имах шанса да мога да работя по няколко страхотни плана. Бях половин година в Канада, където участвах в фотосите на готически сериал на ужасите, наименуван CHAPELWAITE, по романа на Стивън Кинг " Сейлъмс лот ". Също по този начин приключих редактирането и композирането на музиката за кино лентата CLEAN, на който съм съавтор, и порисувах малко.
Липсваха ли ви пътуванията?
Доста привикнах към пътуванията през годините, по тази причина и доста ми липсваше възприятието за това какъв брой наличен беше целият свят. В прочут смисъл тази смяна ми оказа помощ да оценя още повече любовта си към пътуването и общуването с приятелите ми в чужбина.
Четено Коментирано Препоръчвано 1 Свят 2 Технологии 3 Свят 1 Свят 2 Технологии 3 Свят 1 Технологии 2 Свят 3 Свят Наложи ви се да кажете " наздраве " на толкоз доста езици по време на фотосите на THE WALKERS. Кой език се оказа най-труден за вас?
Всъщност се любувах на предизвикването да подвигна тост към света на толкоз доста разнообразни езици!
Кои свои нови пристрастености открихте през последните месеци, живеейки при тези невиждани условия?
Това време възроди любовта ми към музиката и правенето на музика и това е част от нещата, които същински ме развълнуваха в тази акция. Удоволствие беше да допринеса с музиката си и да се предизвикам дотолкоз, че даже да изпея мелодията във видеото.
Смисълът в акцията THE WALKERS е концепцията за превъзмогването на границите в името на публичния интерес, съзиданието посредством храброст, отличителност, иновативност, провокации и авантюризъм. Какъв мислите, че е верният път напред?
Мисля, че духът на акцията отразява моят креативен блян, това по какъв начин обичам да провокирам себе си в креативен аспект и да превъзмогвам границите.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР