Ейдън Мейз-Черопски с Джо БайдънГермански политик е изправен пред присъда

...
Ейдън Мейз-Черопски с Джо БайдънГермански политик е изправен пред присъда
Коментари Харесай

Гей скандал в Конгреса на САЩ заплашва да усложни отношенията между Вашингтон и Берлин

Ейдън Мейз-Черопски с Джо Байдън

Германски политик е изправен пред присъда в Съединени американски щати за снимане на гей порно в постройката на Конгреса, оповестява вестник BILD, представен от " Фокус ". 

Член на Германската социалдемократическа партия (ГСДП) и някогашен чиновник на Министерството на труда в Берлин, чието име не се загатва, е правил секс в една от заседателните зали на Сената във Вашингтон. Партньорът му е Ейдън Мейз-Черопски, назначен на административна служба при Бен Кардин - сенатор от Демократическата партия. Вече бе оповестено, че Мейз-Черопски е уволнен. 

Изданието отбелязва, че германецът, чието име към този момент не се разкрива, е приключил образованието си в частно учебно заведение в Берлин, след което отпътува за Съединени американски щати, с цел да учи Международни връзки в Elliott School към Университета " Джордж Вашингтон ". 

Двамата мъже да правили секс в залата, в която по-рано са били провеждани чуванията на комисията за следствие на терористичните офанзиви от 11 септември 2011 година. Американски юридически специалист разяснява, че двамата са изправени пред присъда от до 10 години затвор за нелегално навлизане в постройката и непочтено държание. 

Републиканците към този момент оповестиха абсурда за доказателство за " моралното проваляне “ на демократите. Конкретно това изказване бе направено от Доналд Тръмп-младши. Журналист на телевизионния канал Fox News Джеси Уотърс прикани за привикването на посланика на Федерална Република Германия за пояснение при президента на Съединени американски щати Джо Байдън. Той изиска и " стерилизация “ на целия Сенат и напомни, че Германия е " на плюс “ във връзка с средствата, които Съединени американски щати заплащат за разноските към НАТО. 

Коментирайки случилото се, вестник New York Post написа, че абсурдът е доказателство за това, че " в Съединени американски щати към този момент не е останало нищо свято “. В обществените мрежи Мейз-Черопски написа, че е " нападнат поради този, който обича “ и увери, че обича работата си и в никакъв случай не би се отнесъл неуважително към нея. " Секс в Конгреса – единствено по себе си това е срамно, само че да се представяш за жертва – това е върха на безочието “, отбелязва изданието.

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР