Евтините хотели са удобно място за нощуване в чужд град.

...
Евтините хотели са удобно място за нощуване в чужд град.
Коментари Харесай

Запомнете този трик, ако спите в евтин хотел – просто сложете стъклена чаша на бравата

Евтините хотели са комфортно място за нощуване в непознат град. Не всеки може да си разреши жилища в 5-звезден хотел, и няма смисъл да заплащат големи пари за една нощ.

Но макар плюса за спестяванията има един голям минус поради обстоятелството, че такива хотели на процедура нямат защита – най-вече един охранител на входа. Ето за какво има проблем, по какъв начин да се предпазите от крадци, изключително в случай че имате скъпи неща с вас – преносим компютър, камера, безценен телефон и други

Като предписание, ключалките в такива хотели не са доста надеждни, а постоянно – крадците даже получават ключове от безскрупулния личен състав. Да стоиш безсънен цяла нощ, с цел да можеш да реагираш в точния момент на проникването в стаята, не е алтернатива. И след претрупан ден, било то път, обиколка или бизнес среща, сънят е доста бездънен поради умората.

Някой хитрец изобретил подобен автентичен излаз. На дръжката на вратата би трябвало да виси чаша, а втората да се сложи от горната страна. Най-малкото придвижване на дръжката – и те падат с звук. Това ще изплаши крадеца, и ще даде сигнал на госта. Работи тъкмо – неведнъж е проверявано.

И още- вечерта преди да си легнете разберете номера, на който да се обадите при положение на заплаха, и го въведете в телефона си, тъй че да е задоволително единствено да натиснете бутона за повикване.

И постоянно носете със себе си малко, само че мощно фенерче – дано бъде под възглавницата. Ако някой влезе в стаята – незабавно да свети в лицето му. Обикновено това е задоволително, с цел да се отдръпна крадецът – той няма да те види.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР